Як я міг вибирати довжину FFT?

• Thread starter electronic_engineer
  • Start date
E

electronic_engineer

Guest
Привіт DSP Хлопці, у мене є просте запитання, я намагаюся вирахувати БПФ даних складався з 2 мільйонів точок з мінімальними немає. точкового ШПФ. Я просто хотіла, щоб отримати право амплітуди сигналу. Як я міг вибирати довжину FFT? Будь ласка, допоможіть мені. З повагою, Е. Е.

[Б] @ electronic_engineer [/B] Якщо і працюють над обчисленням з використанням MATLAB .. переконайтесь, що у вибору наступного потужністю 2 .. Наприклад, якщо і було 220 очок .. Вибираючи БПФ довжиною 256 буде швидше .. це те, що я думаю .. перевищення точки призведе до нулі якої і можна викинути пізніше .. сподіваюся, що моє розуміння було б правильно .. але якщо ур працює над конкретним процесором DSP .. я хотів би бачити, як ви працюєте над цим ..

[Цитата = neodgreat] [б] @ electronic_engineer [/B] Якщо і працюють над обчисленням з використанням MATLAB .. переконайтесь, що у вибору наступного потужністю 2 .. Наприклад, якщо і було 220 очок .. Вибираючи БПФ довжиною 256 буде швидше .. це те, що я думаю .. перевищення точки призведе до нулі якої і можна викинути пізніше .. сподіваюся, що моє розуміння було б правильно .. але якщо ур працює над конкретним процесором DSP .. я хотів би бачити, як ви працюєте над цим .. [/ цитата] Насправді я працюю з DSP, отже, довжина БПФ питань у противному випадку немає ніяких проблем з DSP. Будь-який хлопець DSP може відповісти мені, будь ласка.

Великі числа точок ШПФ, краще вашої частоті. Так що не має нічого спільного з амплітудою сигналу!

[Цитата = Jack / / ANI] Великі числа точок ШПФ, краще вашої частоті. Так що не має нічого спільного з амплітудою сигналу! [/ Цитата] Я знаю, але якщо я не можу обчислити БПФ 2000000 точок даних з БПФ довжиною 2 мільйони. DSP пам'яті не дозволить мені зробити це ... Будь-хто, хто працював з БПФ на процесорах DSP? Будь ласка, допоможіть мені ...

Hello! Про всяк випадок, ось програми моделювання (не опублікований), що дає гарне уявлення про те, що ШПФ робить. http://passworld.co.jp/ForumImages/2010/04/16/FFT.mp4 вхід синусоїди і його частота може змінюватися від 0 до 0,5 фс. Кількість балів може бути змінений в режимі реального часу. Існує також можливість зміни вікон входу і результати віконної з'являється відразу у вікні введення. Вікно може бути обрана серед прямокутник, Бартлетт, Ханна, Хемінга і Blackmann. В один момент я ввів 0,25 вручну, так як вхідні частота. У цьому випадку, як це дольная одиниця від частоти дискретизації, коефіцієнт компенсують один одного добре і результат пік надзвичайно гостро. Зверніть увагу, що дозвіл (змінна від 256 до 4096) має великий вплив на пік форми. У 4096, він стає дуже гострою, близький до ідеального імпульсу Дірака в будь-якому випадку. Примітка: так як спектр симетричний, програма відображає тільки половину. Дора

Кожен дав правильну відповідь. Це дійсно залежить від вашої програми. Може бути, БПФ в 64 точках буде достатньо, і, можливо, БПФ в 16384 не вистачить. Якщо ви просто хочете, щоб виявити наявність сигналів певного рівня, ніж, можливо, 64 точок ШПФ в порядку. Але якщо ви не будете відокремити дуже близько (по частоті) сигналів, то вам необхідно в БПФ більше очок. Якщо Ви можете розповісти трохи більше про вашому додатку, то ви могли б отримати більш конкретну відповідь.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back