Як я можу створити таблиці пошуку для PWM або SVM?

L

ltg

Guest
Привіт, я отримую нове завдання, щоб зробити управління рухом для індукторного двигуна, однієї фази в 3 фази з. Я не впевнений, як розрахувати і створити довідкову таблицю синусів для значень. І я не знаю, що на вибір: синусоїдальна ШІМ або SVPWM. Чи може хто-експерт дати мені декілька порад? Спасибо заранее! З найкращими побажаннями, LTG

привіт, для початку, ви можете грати з прикладом з Visual Micro Лабораторія з www.amtools.net синусоїди Proj має ШІМ на AVR з 7bit синуса LUT Гудлак.

Є деякі двигуна додатків від Microchip з PIC18 серії, або ви можете використовувати Motorola Appl. Примітки.

Привіт люди: Що цс ви використовуєте для свого застосування? Я використовую основному AVR, які мають багато особливостей PWM. Крім того, я використовую, щоб написати синус таблиць з використанням MATLAB, це досить простоти писати файл для створення таблиць, то ви копіюєте та вставляєте. Важливо знати, що цс ви використовуєте. ура Nachus

Насправді я не займався з мотором покоління гріха, але від програмування точки зору, ви можете: a. Розрахувати гріх вихід для всього періоду (фактично тільки чверть достатньо) у вигляді цілих чисел. Кількість записів розмір залежатиме від резолюції за вашим вибором. Кількість записів також визначає PWM порт поновлення частота якого дорівнює WorkingFreq * NoOfEntries b. Потім розділите число записів у цій таблиці на 3. Дозвольте сказати свою назву - зсув. c. Використовувати такі значення, як початковий зсув в цю таблицю: 0, зсув, 2 * зсув. d. Використовуйте ці значення в якості індексу в таблиці гріх, щоб зробити висновок в порт ШІМ d. Кожного разу, коли вам потрібно для виведення нових збільшення початкового зсуву по одному, Є. Не забудьте обернути навколо, коли казка досягнутий кінець. Ви можете також використовувати логіку дільника з паралельної завантаження, щоб замінити ШІМ-порт, якщо він не доступний або ви можете використовувати ЦАП або простого зважування резистора R-2R матрицю без логіки дільник для генерації аналогового сигналу гріх, але паралельний порт буде neded.

Привіт, спасибі за поради та інформацію. Я використовую Fujitsu MB90F598 UC. Скільки значення я повинен? З найкращими побажаннями, LTG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back