Як я можу спілкуватися з портом USB?

Z

zeeShan ansari

Guest
Привіт, Чи може хто-небудь сказати мені, що, як я можу спілкуватися з портом USB? Я хочу зробити просту програму (у той час) в Visual Studio C #, така програма має можливість включення / вимикання світлодіод, підключений до порту USB. Будь ласка, керівництво мене ..........

Найпростіший спосіб я знаю, це використовувати один з USB-> Serial або USB-> паралельним чіп конвертера виробництва FTDI ( www.ftdichip.com ). Це апаратна частина. У Вашому комп'ютері програмного забезпечення Ви можете використовувати бібліотеку (FT2XX.dll або FT2XX.lib), щоб відправити дещо на цей чіп. Водій (з бібліотеками) Ви можете скачати з сайту виробника. Інший спосіб полягає у використанні мікроконтролера з USB-інтерфейс вбудованого але це важче, тому що Ви повинні написати також деякий код для мікроконтролера. Нарешті, Ви можете використовувати мікроконтроллер без вбудованих USB-інтерфейс, але Ви повинні написати код програмного забезпечення, реалізованого USB. У цьому випадку ваш мікроконтроллер повинен працювати швидко і, ймовірно, Ви повинні написати прошивку, використовуючи асемблер.

Завдяки ........ я використовую Visual Studio C #. NET 2005 ......... я можу використовувати бібліотеку (FT2XX.dll або FT2XX.lib) в C #. Чистого програмування? якщо так ... то яким чином? Чи можу я контролювати мікроконтроллер через USB в Visual Studio C #. Net? Будь ласка, дайте кілька порад .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back