Як я можу підключити 4 антени приймача до 1?

7

7rots51

Guest
Як я можу підключити 4 антени приймача до 1? (Для збільшення прибутку) Чи можу я використовувати потужності комбайнера? Що таке ефект втрати комбайнера? А як щодо NF системи в цілому?

Ну, в основному на відстані від передавача є певна кількість потужності / м ². Якщо у вас є одна антена, і це піднімає X Вт, з чотирма антенами (розтягнуті належним чином, щоб вони стягувати свіжі тілесних кутів простору), то вам доведеться 4 * X ват потужності отримані. Ось чому супутник dishs є дуууже великий.

Це трохи складніше. Ви повинні об'єднати антени Виходи в фазі. Який діапазон частот ви використовуєте?

Це легше, якщо ви робите це в основній смузі частот. Також це залежить від того, які умови у вас є. Це дуже далеко і Лос існує без будь-яких многолучевости. Ви можете просто використовувати комбайнера, і ви антена буде просто антеною решітки. Якщо mutipath існує, ситуація інша. Можливо, вам доведеться зробити це в смузі з якоюсь адаптивних алгоритмів.

мою заяву ЛОР, в 433MHZ. Я хочу зробити це на антена стадії. Чи можу я використовувати комбайнера? Що комбайнери підходить (частина nember необхідності)? Чи вплинути на NF і чутливості RX схему, додавши комбайнера?

Ви можете використовувати два етапи два вхідних Уілкінс комбайнера. 1. Отримати деякі від 70 до 75 Ом коаксіальний. 2. Визначте коефіцієнт укорочення. 3. Вирізати шість штук чверть хвилі довго на вашу частоту. 4. З'єднання двох до краю 50 Ом кабелів з двох антен. 5. Підключіть інші кінці паралельно. Назвемо цю точку X 6. Зробіть те ж саме з іншими двома антенами. 7. Візьміть два останніх розділах чверть хвилі і підключити кожен до одного з точки X. Покладемо інших цілей в паралельному режимі. Виконати більше 50 Ом від цієї точки до приймача. Існує не потрібно для балансування резистори, як це вкрай малоймовірно, що чисто механічної антеною системи не вдасться.

Ви повинні зробити або купити "Антена спліттер", і ви повинні поставити, щоб він антенами між приймачем. З повагою. ta2ctp

Я хочу підключити 4 мурашки на одного одержувача збільшити мураха вигоди. Мені потрібна комбайнера, будь ласка, дайте якусь частину числа від деяких виробників.

сіно людина, просто подивіться на minicircuits, або до & л, або будь-якого іншого РФ componnets комп. купити 4 -> 1 ВЧ комбайнера (splliter), він більшу частину часу буде поступово macth, то просто скористайтеся рівної довжини кабелю і підключити чотири антени на спліттер, якщо фази матчу не на 100% більше, ніж you'l є tillted Беєм, так що просто повинні рухатися масив іншому напрямку (не Бігі). Ви повинні помістити антени близько 0.7lambda.

так, з тим щоб усунути GratingLobes ваша стихія поділ має бути менше 1lambda, часток виключаються повністю на 0,5 лямбда але це може бути так, щоб закрити взаємний зв'язок велика, 0.7lambda це найкращий компроміс, і майже в будь-якому масиві, це буде випадку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back