Як я можу працювати IIC автобусі, коли інший хост існують?

S

sonicss

Guest
Привіт, всім:
У мене велике питання.Я хочу працювати IIC автобусі (наприклад, читати), коли приймаюча існує.і хост працює під програмним забезпеченням режиму.Як я можу зрозуміти це?

Одним з можливих рішень полягає в тому, щоб запустити Multimaster I2C підпрограм і безліч прикладів вихідного коду в цьому ви можете знайти в philips.semiconductors.com сайті.

Глава 8 в МИК специфікацією V2.1 "- Philips.
Ця процедура спирається проводной І підключити всіх інтерфейсів МИК МИК на автобусі....На стадії виробництва пристроїв, підключених до IIC BUS повинні мати відкритий сток або відкритий колектор виконувати проводной І функцію.

Але тепер IIC пристрій хочу читання / запису, можливо, контроль CMOS пристрій виводу (MCU),
тому він не може реалізувати дротову І функція, я не можу використовувати арбітражну керувати IIC BUS.Це мене загадка.

Ви повинні зрозуміти, "відкриті colector / Open умов".Зі своєю природою вона проводовим і функції.
І з цієї причини я запропонував декілька майстер середовища, з тим, коли один майстер-релізи автобуса на інший, можуть взяти на себе і так далі ...
Ви можете налаштувати систему, яка буде Master-Slave, але якщо ви хочете керувати автобусом ви повинні бути господарем ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back