Як я можу побудувати Compact Flash карту?

B

bumerang

Guest
Привіт, я хочу побудувати деякі Compact Flash Card, як бездротова або штрих-кодів інтерфейсу і т.д. Мені потрібно всі види інформації з джерелом ПІК мікроскопії, схеми і т.д. Також приклади драйверів для PocketPC і / або Embedded Linux буде дійсно корисним і де я можу купити компактні роз'єми спалахи та випадки. Дякуємо за поради.

частина вашого проекту буде інтерфейс з PCMCIA (CF) хост-контролера на ПК або КПК. Лота інформації з цього можна знайти в стандартних CF є на www.comp @ ctflash.org

Від'їзд FTDI сайті, у них є схеми і з кодом для читання карт пам'яті. Ви можете отримати деяку інформацію там? :?

CF інтерфейс використовує ATA. Так підключити CF до ПОС Micro, що вам потрібно зробити реалізації ATA / IDE порт. Для повільній швидкості диска програмному рівні або просто 8255 буде робити цю роботу. Для високої швидкості необхідно DMA. Або так, ви повинні визначити файлової системи для диска CF. Спробуйте www.sandisk.com .

[Цитата = Бумеранг] Привіт, я хочу побудувати деякі Compact Flash Card, як бездротова або штрих-кодів інтерфейсу і т.д. Мені потрібно всі види інформації з джерелом ПІК мікроскопії, схеми і т.д. Також приклади драйверів для PocketPC і / або Embedded Linux буде дійсно Корисні і де я можу придбати компактні роз'єми спалахи та випадки. Дякуємо за поради. [/Quote] Будь ласка, застосування цього інструменту для аналізу даних.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back