Як я можу передавати дані на великі відстані без використання проводів?

S

scorpionss22

Guest
привіт всім я потребую Вашої допомоги про цю речі: 1 - як я можу передавати дані без використання проводів, я хочу використовувати запитати або FSK або FM або є те, що це кращий спосіб надсилати та отримувати дані, які я читав проект в ПР журнал про використання ранку в transmi і отримувати дані, але вони використовували схеми (IC) для передачі і чіп (IC), щоб отримати, але я хочу побудувати схему, щоб зробити це таким чином можна будь-який допомогти мені 2 - діапазон: Як я можу відправити дані для довго завдяки відстань для співпраці

Метод, який використовується для кодування дійсно залежить від вас. Це залежить від конкретних цілей. Ви можете використовувати два мікроконтролерів на ваш вибір для кодування / декодування потоку даних. Я пропоную вам поекспериментувати з кодування / декодування, поки не отримаєте це право. Якщо у вас є все, що працює, Ви можете actualy почати використовувати бездротовий зв'язок і піклуватися про модуляції і т. д.

Залежить від amound даних і складності ви хочете, щоб ваш дизайн буде! μPs допоможе Вам кодувати і декодувати. Якщо ви хочете бездротової Трансмісія намагаються за допомогою інфрачервоного порту прийому та передачі в обох напрямках. Потім вам потрібно інтерфейс RS232 для зв'язку з мікропроцесором і малого Tranceiver готовий. Але це годиться тільки для використання всередині приміщення ар з neighboor в сусідній будівлі, в кращому випадку. Сподіваюся, я трохи допоміг, D.

Спасибі всім, але я хочу, передавач і приймач з компонентів не мікросхеми, як в журналі EPE

см. на сайті: http://www.sparkfun.com вони продають РФ модулів на частоті 2.4 Ггц з laipac Канада, і ви можете спілкуватися на 1 Мбіт. Я думаю, якщо ви новачок в РФ краще використовувати готові модулі і протестувати їх, ви також можете зробити ваші проекти з ними.

Для передачі даних ІЧ-порт, я зробив проект давно використанням мікроконтролера кодування, якщо кому цікаво з ним, то я можу поділитися з вами .. Що стосується згаданих EPE Magazine ... Я не знаю, де я можу отримати його, чи може хто-небудь сказати мені, як я можу отримати м'яку копію?

Привіт Ви можете зробити це за допомогою MAX1472 (Data передавача) і MAX1473 (приймач даних) Якщо Ви хочете поштою детальну інформацію мені на [листи] rituparnasaikia@gmail.com [/ електронна пошта] Що стосується RITUPARNA

[Цитата = ahmad_abdulghany] Для передачі даних ІЧ-порт, я зробив проект давно використанням мікроконтролера кодування, якщо кому цікаво з ним, то я можу поділитися з вами .. Що стосується згаданих EPE Magazine ... Я не знаю, де я можу отримати його, чи може хто-небудь сказати мені, як я можу отримати м'яку копію? [/ Цитата] хвала Аллаху, я міг би отримати майже всі обсяги ПР з 2001 по 2005 ... Спасибі всім .. [Цитата = rituparnasaikia] Ви можете зробити це за допомогою MAX1472 (Data передавача) і MAX1473 (приймач даних) [/ цитата] Я сподіваюся, що ви можете допомогти здійснити такі дані Tx / Rx використанні дискретних компонентів .. Спасибо заранее, Ахмад,

Я вимагаю EPE magzine електронному вигляді може будь забезпечити.

Я думаю, ви повинні вибрати трансивер IC, тому що вам не потрібно Розгляньте багато речей, такі як шум, відстані і т.д. Я вам Readly повинні зробити самі, я думаю, ви можете використовувати MCU для кодування ФСК. afterthat просто генерувати РФ, якщо дані = 1, а не тоді, коли дані genarate = 0. Таким чином, приймач стороні тільки виявити РЧ були чи ні.

привіт scorpionss22 спробувати це мікросхеми

Привіт, це краще використовувати FM або FSK. Симплекс, напівдуплекс або повний дуплекс зв'язку залежить від вашого застосування і бюджету. Роджер

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back