Як я можу записати 2 канали від лінії при використанні MATLAB

N

nnm

Guest
[Б], а IAM приймаючи лінійний вхід для запису голосу з допомогою MATLAB, це звичай окремий, його дають в якості одного каналу Хто-небудь може пояснити, чому його так, що? Спасибо заранее NNM [/B]

Це відмінно працює для мене в Windows. Вона захоплює стереозвук і показує лівий і правий сигнали: [колір коричневий =] у = wavrecord (5000, 22050, 2); сюжетні (2,1,1); ділянку (у :), 1)); подзаговор (2,1 , 2); ділянку (у :), 2 ));[/ колір] Будьте впевнені, звуковий мікшер операційної системи встановлена правильно.

використовувати DAQ ящик для інструментів

Будь-хто може допомогти мені implemant програми MATLAB в режимі реального часу, тобто говорити і слухати на зміну сигналу в реальному часі. Я намагався використовувати analoginput і analogoutput функцій і розділити кожен раз мої сигнали через 20 мс, але я не можу синхронізувати між двома послідовними кадрами. Matlab / Simulink може робити, але як я можу зробити це *. Програми. Спасибі

Та й чи може зробити це, використовуючи MATLAB кілька команд. я пошлю й коди,

Plz пошті мені також код ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 14:49 ---------- Попереднє повідомлення було о 14:49 ----------</span></span>
в [електронної пошти] mahsan.naeem @ gmail.com [/email]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back