Як я можу додати два синус хвилі в Matlab

R

raghuvamsiram

Guest
Агов може отримати будь-який з мене коду Як приєднатися двох сигналів в Matlab .... plzzzz посаді він якомога швидше .... її очень срочно

RC8 to oznaczenie najnowszego "pendrive'a" firmy Super Talent, który pozwala po wpięciu do portu USB 3.0 na transfer danych z prędkością 200 MB/s. Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/371615/Super.Talent.RC8.pendrive.z.transferem.200.MB.s.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

додати, об'єднати, ви маєте на увазі додати?або підключити один синусоїдальної після певного терміну часу.Це цьому випадку спробуйте використовувати одиниці крок функції з двома синус хвилі.Якщо ви нахиляє зрозуміти логіку, то повідомте мені

використовувати CAT команди, як показано:

>> X = [1 2 3 4 5 6]

X =

1 2 3 4 5 6

>> Y = [7 8 9 10 11 12]

Y =

7 8 9 10 11 12

>> Кішки (2, X, Y)

анс =

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

>>

нахиляє вам ... может у мене чітке УЖР код, як користуватися функцією крок plzzzz ......

Припустимо, ви HAV двох сигналів S1, S2;

Нехай S1 мають 1000 зразків;

S2 мають 2000 зразків;

просто використовуйте команду як нижче:

SIG = кота (2, S1, S2)

тут 2 означає, що ми збираємося, щоб додати їх в рядок мудр, а потім буде SIG поспіль вектор з 3000 зразків.

, А 1 означає, що ми хочемо, щоб додати їх у колонці мудрих
3 і, отже, буде означати будь-який інший аспект.

спасибо за роз'яснення, але братан ім зацікавлена в аналоговий сигнал, який повинен додаватися до іншої аналоговий сигнал ... і не УЖР зразки оригінального сигналу .... может у мені допомогти з цієї .... plzzzzz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back