Як я костюм для аналогових дизайнер IC?

Y

YiAndLu

Guest
Шановні панове: я був процес комплексного інженер (PIE) протягом одного року, а до цього я був інженер-технолог (ПЕ) протягом двох років. Я дізнався, якийсь аналог IC дизайн книги, наприклад, схем мікроелектроніки, напівпровідникових приладів, мистецтво Аналоговий макет IC, аналіз та проектування аналогових інтегральних схем ("дізналися" означає читати книги в два рази і закінчив вправи All By Myself), але нічого не дізнався про інструменти EDA, крім L-Edit, і майже нічого не знаємо abbout Linux або Unix операційної системи. Мені 26 років, і просто BSEE. Нещодавно я отримав пропозицію від unfamous компанії, але набагато менше, ніж зарплата моєї нинішньої роботи. Я глибоко в скрутному становищі, це дуже мило з вашого боку, щоб дав мені кілька порад зосереджена на наступних двох аспектах: 1. Як я костюм для аналогових дизайнер IC, в тому числі мої накопичення знань, досвіду роботи і віку. 2. Що мені робити далі, щоб поліпшити свої здібності, якщо я як і раніше хочуть бути IC дизайнера. Спасибі велике, і мають хороший день!

і може бути аналоговим дизайнер ур після закінчення вашого вузу. і не може бути хорошим дизайнером, якщо аналоговий ур здатні до математики та фізики.

Шановні neoflash, там немає будь-якої компанії дасть можливість незнайомих BSEE, майже всі будинки дизайн вимагають MSEE або BSEE з багатьма досвідом років, так що я став PE три роки тому, то пиріг, я сподіваюся, що мій колишній вигляд досвід може допомогти мені.

Якщо і як і раніше хотів бути дизайнером, перестають працювати як PIE якомога швидше. Починаючи нову кар'єру, можливо, важко на самому початку, але ви будете почувати себе набагато краще багато років по тому. Пам'ятайте, що ми, інженери, нічого втрачати.

спробуйте дізнатися більше матеріалу про аналогового моделювання програмного забезпечення ..... або спробувати вищу освіту в області .....

Чи є робота вам подобається. Ви будете все краще і краще, якщо ви віддаєте своє серце в ньому.

Чи подобається вам дизайн аналогових? Тільки за великі гроші?

Будучи PE надає перевагу над Зображення Зображення, ви повинні володіти знаннями про невідповідність транзисторів, процес зміни ...

Ви б краще, щоб отримати MSEE в першу чергу. Зрештою, він тільки взяв тебе 2 або 3 роки. І, якщо ви можете прийняти зарплату набагато менше, ніж у вас є зараз, то, звичайно, ви можете викинути зарплати повністю протягом 2 років.

я закінчив магістра в галузі дизайну IC 2 років тому. але все ж я шукаю повідомлення дизайн мікросхеми. Я одружений, 1 дитина, і я перебуваю в своїй середині 30-х. я, як мікросхеми дизайн і хотів би провести день, намагаючись з'ясувати, моє призначення в той час як я вчився мій мікросхеми курсів. але ви, хлопці, я думаю, підходить для дизайну мікросхеми? будь ласка, повідомте. спасибі велике. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір] Yiandlu, якщо Ви потребуєте деяких EDA інструменти, такі як HSPICE і L-редагування для вашої практики, будь ласка, дайте мені знати. Я можу направити його до вас. сподіваюся, це допоможе.

не проблема, просто витрачають час, щоб прочитати якусь книгу, вирішувати проблеми в підручнику, знайдіть IEEE твердому стані схемою один раз на місяць, спробуйте відвідати форум AFAP, побудувати кілька IP-блок самостійно. Це буде гарним початком

Ви можете бути ким завгодно ви хочете бути, і насолоджуватися цим

Magic 8 куля говорить ...
27444937_5c82cc736e.jpg

Інші люди не могли б зробити будь-який план для Вас кар'єри. Робіть те, що ви хочете і любите робити.

якщо ви зробили роботу, яку описав, ви в даний час вступають в світі дизайну, якщо ви дуже зацікавлені в цьому workyou може бути дизайнером, але, як сказав один з багатьох на початку буде трохи складніше

я думаю, ви можете, але це забере час. я думаю. як і що вони говорять досвід найкращий вчитель. але її інтерес і наполегливість, які визначатимуть його. У мене є друзі, які вивчали готельного господарства, але вони дуже хороші програмісти.

Привіт YiAndLu, якщо я не помиляюся для гарного макета дизайну Engg знання виробничого процесу є плюсом і для хороших схемних Engg як дизайн-макет та виготовлення процесу плюс. Так що ваш досвід буде тільки плюс. PLS правильно, якщо що-небудь не так. Завдяки І Regards Сай

якщо ви хочете бути дизайнером аналогові мікросхеми, я думаю, що ваші знання повинні поліпшити, в тому числі аналіз схеми, сигналізації і системи, і математики.

Це не легко, але ви все ще може бути!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back