Y
YiAndLu
Guest
Шановні панове: я був процес комплексного інженер (PIE) протягом одного року, а до цього я був інженер-технолог (ПЕ) протягом двох років. Я дізнався, якийсь аналог IC дизайн книги, наприклад, схем мікроелектроніки, напівпровідникових приладів, мистецтво Аналоговий макет IC, аналіз та проектування аналогових інтегральних схем ("дізналися" означає читати книги в два рази і закінчив вправи All By Myself), але нічого не дізнався про інструменти EDA, крім L-Edit, і майже нічого не знаємо abbout Linux або Unix операційної системи. Мені 26 років, і просто BSEE. Нещодавно я отримав пропозицію від unfamous компанії, але набагато менше, ніж зарплата моєї нинішньої роботи. Я глибоко в скрутному становищі, це дуже мило з вашого боку, щоб дав мені кілька порад зосереджена на наступних двох аспектах: 1. Як я костюм для аналогових дизайнер IC, в тому числі мої накопичення знань, досвіду роботи і віку. 2. Що мені робити далі, щоб поліпшити свої здібності, якщо я як і раніше хочуть бути IC дизайнера. Спасибі велике, і мають хороший день!