Як читати часу і встановити таймер в ПОС 16F7X мікроконтролера

S

sweetmirror

Guest
Я хочу здійснити це псевдо-код: функція GetClockTics почати {витягти поточні системний годинник TIC значення} кінця, я не знаю, як це зробити, хто-небудь може мені допомогти? Спасибі

Привіт. Ви повинні отримати atual Сіклє годинник, чи не так? Для цього Вам необхідно налаштувати таймер (Цей таймер повинен бути збільшений на кожному цокання годин) для створення переповнення, коли значення регістра таймера 256, і приріст глобальної змінної в переривання процедури. Щоб отримати фактичне значення кліщів Ви повинні прочитати, що глобальна зміна змінної зліва 8 біт і додати значення таймера зареєструватися. Якщо я допоміг тобі будь ласка, натисніть на кнопку допомогли.

Привіт, перш ніж відповісти, я хочу сказати, що я дуже радий, що люди використовують мою лінію за допомогою кнопки мені ... На ваше запитання, я б sugest ви читали, як використовувати ПМР (таймери) функції. він буде робити exacly, що ви хочете, і він буде працювати у фоновому режимі, так що хочете завантажити основної програми. для початку часу, ви просто дозволяють годинник, і він почне рахувати. щоб побачити, яке значення це, ви можете зупинити його й читати, або ви можете просто прочитати ПМР зареєструватися. почати все спочатку, ви просто ясно зареєструватися і почати все спочатку. Ви можете зробити багато речей, з таймерами в ПОС так що всі depands, що ви хочете masure і як довго це, мікро-, Милі або секунд. Кожен тип потреб інший спосіб мислення ... Ось посилання на мікрочіпі сайті App Примітка для таймерів. Подивіться там, їм ЕГРП ви отримаєте багато від читання одного з файлів ... http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1490&filterID=420 А ось і оригінал рядки: [COLOR = Темно-синій] Якщо ви виявили на мою відповідь на Ваше питання, натисніть на кнопку з написом допоміг мені . [/COLOR] [я] ( Ні точки будуть взяті з вас!) [/I] Удачи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back