Як читати виході датчика ПИР

G

Guest

Guest
Як читати вихід з датчика Бенкет?З ПИР-модуля doesn't приходять з керівництвом.Він має 3 шпильки,

What U мають модуль ПИР або датчик ПИР,
Модуль оснащений об'єктивом на борту CKT,
де, як ПИР датчик як металевий корпус транзистора з кремнієм вікно
Якщо і є робота модуля ур набагато простіше, дізнатися з трьох ногах якого VCC, висновком і GND, а потім надати Vcc 5V з перших і поворушити ні рукою, Infront об'єктива після 30sec або більше, U отримає 0,1-1сек імпульс на вихідний контакт, якщо ця робота doesnot Перейти на 12V, як деякі модулі працюють на 12V.
Тепер, якщо і є датчик, то й потрібно зробив підсилювача або використовувати KC778b або аналогічних чіпів,
Я помістив в одну з таких підсилювачів із заголовком:
"EMI проблема з високим підсилювачів Gain"
це має повне CKT діаграми у вигляді файлу JPG

що у мене є модуль ПИР, і, нарешті, з'ясувати, як читати вихідний, я використовую osciloscope, і що робити, як сказав U, а його робітники, шпильки 5 V VCC, GND, і вихід,
До речі Як я можу включити / виключити і затемненням 220V лампа допомогою мікроконтролера, з використанням модуля ПИР в якості внеску в мікроконтроллер.Чи можна використовувати тверді реле для затемнення світла замість того, щоб включити / вимкнути лампу 220V?

забезпечити виведення модуля введення Pin контролера або U можна також підключити його до переривання Pin контролера, тепер у необхідно використовувати механічні реле в свою чергу, лампи і вимикається, якщо хочете, щоб у контролера інтенсивністю, то і доводиться використовувати R-2R ЦАП сходи або виходу якого йде на тригер / гейт / штовхач ІКВ або тиристорів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back