Як це зробити 50ohm припинення в HFSS?

Z

zahriladha

Guest
Шановні експерти, як це зробити 50ohm припинення в HFSS. TQ

TQ, припинення «автоматично» показав вам, коли ви повинні призначити порти. інше, це вже попередньо призначений для вас, навіть якщо ви забули встановити опору / калібрування ліній. іноді краще, щоб спробувати уважно прочитати через спливаючі вікна, як ви робите вашу моделювання. це допомагає. :) Dave

Шановні heedavid thks heedavid за Вашу відповідь. Чи можу я використовувати 50ohm waveport для припинення 50ohm? Чи є протиріччя між нормальним waveport (не 50ohm припинення) і waveport (з 50ohm припинення)?. Чи є у вас будь-яких посилань щодо цього для мого кращого розуміння. спасибі

Привіт, zahriladha. Я думаю, в HFSS, якщо ви використовуєте Driven модальних і Waveport, HFSS розрахує внутрішній імпеданс ваш порт (не обов'язково 50 Ом) і використовувати його в якості терміналу для вашого опору S-параметрів. Однак, ви можете перенорміруют ваш порт імпеданс 50 Ом, в опціях waveport. Якщо ви також розглядають більш високого порядку режимі, все стає складніше. І ви можете використовувати Driven термінал з визначенням напруги мережі інтеграції. Тоді ви будете отримувати 50 Ом імпеданс S-параметрів. Сподіваюся, що допоможе вам.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back