Як це зробити кутку аналіз по параметру аналізу?

J

Julian18

Guest
Привіт, є: я намагаюся запустити Куточок аналіз по параметру аналізу, як це loadPcf ("xxxxx.pcf") parameterAnalysis ("ID" цінностей "(90U 100u 110u)?) CornerRun () cornerMeas (), але результати не мають параметр результат . тільки кута результат моделювання. Як це зробити кутку аналіз по параметру аналізу? Спасибі

Цей безлад не буде працювати. Якщо і зацікавлені в кут, як біля виходів може додати "ідентифікатор" змінної "xxx.pcf" і "xxx.dcf" і роблять чистим моделювання кутку. Іншим способом є зробити все (кут і параметричного моделювання) за допомогою операторів циклу, просто "працювати ()" на одній петлі. Але цей шлях requeres деяких програм.

Привіт DenisMark може у показати мені деякі SKILL сценарій? Я думаю, що я зробив щось німий, як показано нижче Еогеасп (пристрій "(" ТТ "" сс "" Н ") по кожному елементу (елемент" ("тип", "хв", "Макс") modelFile ('("/ хх / хх / 1.scs "Sprintf (нуль"% S "пристрій)) '(" / xx/xx/2.scs "Sprintf (нуль"% S "елемента))) paramAnalysis (" ідентифікатор "? цінностей» (90U 100u 110u) paramAnalysis ("ВД"? цінностей »(1.62u 1.8u))) paramRun ())), який не працює, здається, що Еогеасп заяви не можуть бути вкладеними і Sprintf не може дати файл моделі правом визначення перетину. так що ви можете завантажити деякі випробування скрипт робити все, що роботу? Це така копітка робота, щоб вручну записати кілька сотень кути заяву у файлі ФКП. Спасибі

U є помилка, правильно так: modelFile (список ("/ xx/xx/1.scs" Sprintf (нуль "% S" пристрою) списку ("/ xx/xx/2.scs" Sprintf (нуль "% s." елемент))) і Param аналіз може змінитися до використання "за" заяви в той же Манер. "Це така копітка робота, щоб вручну записати кілька сотень кути заяву у файлі ВКФ" Я повністю згоден. Є ідея написати обернути ОКЕАН код і використовувати його для всіх. Після деякої модифікації ADE породжених OCEAN сценарій можна використовувати це обернути сценарій. Я зробив такий скрипт як вже згадувалося близько двох років тому. У цей час я дізнався, SKILL програмування. Але я неухильно переробити цього підсумкового сценарію, тому що він недосконалий. Основна ідея полягає у використанні зовнішніх файлів з користувальницький формат для опису процесу і куту. Так і може мати число кутових змінних як у як, не змінюючи обернути сценарій.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back