Як увійти, як довго тепловий насос був Runnin? Ідеї??

A

ashnook

Guest
Я хочу бачити, як довго мої НФГ протягом протягом періоду часу. Я не хочу знати, коли, але тільки '3 години сьогодні »або« 35 годин і т. д. На цьому тижні: «Я думав про щось паралельно з різноманіттям насоса б зробити, але я не можу оштрафувати таймер підходить. Я просто хочу, щоб накопичувати час. Будь-які ідеї? Спасибі, Брайан

Щось на зразок невеликий PLC? Сіменс серії під назвою LOGO. Задоволена проста в програмі, і з деякими моделями, ви можете підключити входи безпосередньо на лінії напруги. Стефан

Якщо це плагін насоса (або, якщо можна перемонтувати його йти через плагін), то ви можете спробувати використовувати плагін топ теплолічильника для запису сукупний витрата насоса і вивести з цього середовища. Ви повинні були б одержати метр яка резервним живленням від батарей для своїх свідчень, і які були підходящими номінальної потужності для насоса навантаження, звичайно ... Або ж, якщо ви могли б знайти з живленням від мережі аналоговий годинник, електросхеми, що до насос подачі дасть вам простий 12-годинний кумулятивний відображення часу.

привіт ashnook у можете використовувати години проводки метр, що паралельно зі стартером котушку ур насоса

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back