Як стимул змінитися після дільника частоти?

B

bageduke

Guest
У мене є питання: як стимул змінитися після дільника частоти? Я знаю, що зміщення частоти не зміниться, але як щодо шпори рівень потужності? Також unchange? Спасибі,

[Цитата] Як стимул змінитися після дільника частоти? Я знаю, що зміщення частоти не зміниться, але як щодо шпори рівень потужності? Також unchange? [/ Цитата] Як ви говорите, що зміщення частоти незмінною після ділення частоти? дозвольте сказати, що я частоті 1 МГц і розділений на 100 то у мене є 10 кГц. Також скажімо шпори на 900KHz то шпори перебуває після поділу на якій частоті? він має кілька випадків, щоб зрозуміти, у разі цифрового поділу.

Так, ви праві. У випадку, якщо ви згадали, шпори викине назад. Коли я говорив про незмінну шпори зсув частоти, я мав на увазі, що, як кількома годинами ГГц розділений аж до декількох Ггц годинник і шпори на МГц зсув. Вибачте, я А не було ясно. Чи можете ви сказати мені, в даному випадку, як же шпори зміни рівня? Як фазового шуму, зменшити на 6 дБ при кожному діленні на 2? Або залишатися незмінним? Чи є у вас будь-яких документів обговорювати цю тему? Спасибі,

Ну, уявіть собі носій з якоюсь невеликій частоті модуляції відбувається. Якщо є один тон з частотою Fm модулюючого перевізника, спектр може бути аппроксимирована: бічний влади в DBC = 20 Log (f / (2 * Fm)), де Δf це відхилення частоти і Fm є модулюючим ставки. Якщо ви повинні були пройти цей шлях розділити на 2 контури, відхилення частоти Δf б половину, але Fm залишиться тим самим. Таким чином, після ділення на 2, бічні все одно буде в той же + / - Fm відстані від носія, але їх рівень буде на 6 дБ нижче.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back