Як створити. DLL-файли

S

swapgo

Guest
привіт всім

Як створити. DLL-файли

З повагою
Gopi

Добрий день

Компілятор, який ви використовуєте, можуть бути встановлені в цільової код. Бібліотека. ЕХЕ. DLL
Типові компілятори C , Delphi, Clarion ........

Добрий день

Компілятор, який ви використовуєте, можуть бути встановлені в цільової код. Бібліотека. ЕХЕ. DLL
Типові компілятори C , Delphi, Clarion ........

Якщо ви використовуєте Visual C ви можете почати з головного меню ...

FILE
NEW
(Виберіть ПРОЕКТУ теги типу)
* Для MFC вибрав: MFC AppWizard (DLL)
* Для не MFC вибирати: Win32 Dynamic-Link бібліотеки

DLL є точка входу DllMain (для ініціалізації, наприклад) і точки входу для експорту (державних) функцій.

Будь ласка, трохи більш докладно, з тим щоб надати вам корисну інформацію.

Привіт,
як створити. DLL-файлів за допомогою Borland Turbo C компілятора.

спасибі
Waqas

Windows DLL?Turbo C?Ой!Будь ласка, робити собі користь і отримати сучасний компілятор Windows.
Мені подобається ідея вільного речі, тому я використовую MinGW.Якщо вам не подобається інструменти командного рядка, ви, можливо, віддадуть перевагу Microsoft Visual C .

рішень бібліотеки є veryyyyyyy легко, як привет світ в прог. NET
kareja

див. компілятор otinons ...Ви впевнені, що будуть використовувати TC? Навіщо використовувати деякі сучасні компілятор?

привіт,
ти не можеш створити. DLL з турбо-компілятор C, компілятор з турбонаддувом не призначені для вікон програми, тому купити собі ур вікна компілятора і читати документацію.

Чи можете ви допомогти мені теж?

Як створити файл DLL в Borland C 5.5.1 для Win32 (безкоштовні інструменти для командного рядка)?

Я вивчаю мову С .
Я вивчаю англійську мову.

Я використовую зазвичай VC для розробки DLL файлів.
Це дуже просто і зручно.Ви також можете звернутися до MSDN.

DLL файл виступаємо за Dynamic Link Library.Він містить код, який повинен бути завантажений за основною програмою.Мета файл DLL є скорочення споживання простору пам'яті програми.Ви можете використовувати або Visual C або Borland C , щоб скомпілювати код в DLL файл.

Привіт всім

Ви хочете сказати, що будь-який файл, щоб бути конвертовані на сайті. EXE може бути перетворений на сайті. DLL файл Будь ласка, зніміть цей

З повагою
Gopi

привіт всім

Or. Бібліотек схожі на компоненти.

З повагою
Gopi

swapgo пише:

привіт всімЯк створити. DLL-файлиЗ повагою

Gopi

swapgo пише:

Привіт всімВи хочете сказати, що будь-який файл, щоб бути конвертовані на сайті. EXE може бути перетворений на сайті. DLL файл Будь ласка, зніміть цейЗ повагою

Gopi

Цитата:

DLL буде мати завантажуваний модуль за зуб функції парах і буде спільною для всіх 10 programs.Am я ясно??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back