F
farrukh_tahir
Guest
Хто-небудь знає, як проектувати Яги антени на 5,1 ГГц на платі. плз я потрібен повний розрахунок плати і ланцюги, а Thnaks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Як ви про це говорю? У деяких додатках Яги антени, використовуваної в Газа-ліній для отримання ГГц частотному діапазоні!
мікрополоскових випливає, що у вас є сигнальної лінії на великі площини землі. PCB, не означає, мікрополоскових. Я думаю, що питання ставиться до друкованої плати Яги антени так: [URL = http://www.amazon.com/Directional-Antenna-8-5dBi-Forward-Assembled/dp/B000FMNZ8W] Amazon.com: Спрямована антена Яги PCB, 2,4 ГГц Wi-Fi, 8.5dBi Коефіцієнт підсилення, зібрані і протестовані: електроніка [/URL]микрополосковой антени Яги
Dont сказати, що це не може бути зроблено .... Ви б краще піти і зробити деякі дослідження, у мене є кілька широкосмугових 2 - 11ГГц Яги зроблені на друкованій платі, і вони добре працюють!Яги не для проектування друкованих плат! Яги може бути Полоскова годували ---------- Повідомлення додано в 11:16 ---------- Попереднє повідомлення було в 11:05 ---------- Яги на Полоскова не для UWB програм