Як спроектувати OTA з посиленням в 8000?

A

airboss

Guest
Здравствуйте, ми хочемо розробити OTA з коефіцієнтом посилення 8000. Перший етап телескопічні каскодне і 2-й етап просто CS. Ми намагаємося, щоб наш розмір транзистора, але здається, що місія для нас неможливо отримати таку високу прибуток. Хто-небудь може допомогти нам? Спасибі вам велике!

[Цитата = airboss] Здравствуйте, ми хочемо розробити OTA з коефіцієнтом посилення 8000. Перший етап телескопічні каскодне і 2-й етап просто CS. Ми намагаємося, щоб наш розмір транзистора, але здається, що місія для нас неможливо отримати таку високу прибуток. Хто-небудь може допомогти нам? Велике спасибі! [/Quote] Просто використовуйте посилення імпульс збільшення коефіцієнта посилення. Бастос

[Цитата = airboss] Здравствуйте, ми хочемо розробити OTA з коефіцієнтом посилення 8000. Перший етап телескопічні каскодне і 2-й етап просто CS. Ми намагаємося, щоб наш розмір транзистора, але здається, що місія для нас неможливо отримати таку високу прибуток. Хто-небудь може допомогти нам? Велике спасибі! [/Quote] немає ніяких проблем я думаю,

Я думаю, що 80 дБ досяжно з каскодне як перший етап і підсилювача CS як другий етап. Каскодне конфігурації саме по собі для розумних швидкостях би отримати близько 60 ~ 70 дБ (1000 ~ 4000 V / V). Asimple CS етапі в якості другого етапу дасть інші вигоди. Єдине, що занепокоєння викликає ємність навантаження підсилювача намагається диска. Стабільність може бути досягнута з використанням каскодне компенсації.

Привіт, ми розробляємо диференціальних I / P & O / P OTA. на першому етапі (телескопічні каскодне) я згадував раніше, ми використовували два NMOS і два ПМ на кожній гілці. ми розміром всі з них 90u/1u але ми як і раніше отримують бідні набирають менше, ніж 20. ми використовуємо 180n технології. Хто-небудь є ідеї? Дякую вам ....

Ви переконаєтеся, що якщо ваш транзисторів в їх правильному області (насиченість, тріод або що ви були для проектування)? Я думаю, було б набагато простіше для людей, щоб відповісти на ваше запитання, якщо Ви надали нам схемою.

Привіт, це моя схема. всі МО в насичення. ОУ є CMFB. VCC = 1.8V. Спасибі.

Чи можна друкувати вузол напруги?

[Цитата = airboss] Привіт, це моя схема. всі МО в насичення. ОУ є CMFB. VCC = 1.8V. спасибі. [/quote] Зменшити струм від 200 мкА до 50 мкА, зменшення W / L'S належним чином збільшення посилення постійного струму. Використовуйте довжину 1U в обох NMOS і PMOS транзисторів у каскодне підсилювача. Збільшення струму в другому етапі натиснути другу (не домінуючої) полюс в бік високих частот, так як домінуючого полюса буде на виході підсилювача каскодне. Це має допомогти Вам отримати 80 дБ. 80 дБ повинна бути легкою, щоб отримати від каскаду телескопічні каскодне і CS підсилювача конфігурації (що схема конфігурації ви описали в першому пості) Бхарат

Я також вважаю, що є проблема з використанням 1 Мег Ом резисторів, як CMFB чутливих елементів. Вихідний опір телескопічні каскодне, ймовірно, значно вище, ніж на 1 Мег. Спробуйте збільшити їх до 10 GEG або так і подивитися, якщо це має значення. Інша справа: Я думаю, CMFB сил виході буде Vdd. Ви впевнені, що всі транзистори в насичення? Крім того: я бачу, у вас є підключений джерело навалом в обох NMOS і PMOS транзисторів. Ви повинні перевірити, якщо це можливо за технологією і використанні (для PMOS, як правило, добре, але для NMOS, як правило, немає)

Перевірте Є транзистори в лінійній області

1M резистор буде зменшити прибуток. Спробуйте великий резистор або використовувати замість конденсатора.

може хто-небудь запропонувати транзистора розмірів для телескопічних ота ж для посилення> 80 дБ і UBG> 300 МГц. Я вирішив MU Вип бути 320uA по моїй владі характеристики etc.I робив розрахунки по тим же, але мої всі транзистори не працюють у насиченості для тих значень W і Ls. Я витратив багато часу для налаштування дизайну в логічному порядку, але не зміг домогтися успіху. Моя технологія UMC 0,18 мкм в Cadence привид і Vdd = 1,8. Будь ласка, допоможіть ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back