Як спроектувати LNA моделюється за ADS компанії Agilent?

C

Chiao

Guest
8O Привіт, я новий дизайнер по Bluetooth! І я хочу, щоб дизайн МШУ моделюється за ADS компанії Agilent! Хтось може дати мені руку? Велике спасибі! БЗ, Джо Чи

нові розмови про книгу РФ дизайну, МШУ ... і т.д. CMOS Стільниковий приймач фронт-ендів, 2003 року Йохан Янссенс Католицький університет Левена, Бельгія Michiel Steyaert Католицького університету Левена, Heverlee, Бельгія

Ви можете дивитися на Agilent напівпровідникові WWW, польовий транзистор ATF-хххх сім'ї хороші приклади, додатки, замітки і я думаю, що деякі ADS прикладів. Вибачте, але я думаю, у мене тільки MWO приклади МШУ я вдома ви Послухай

Для низьких конструкцій шум, Ви повинні представити різні опір джерела в порівнянні з максимальним значенням посилення. Якщо транзистор розрахований на низький рівень шуму, специфікація буде мати інформацію про те, як впливає на опір джерела шуму. Він повинен або мати таблицю оптимальних джерел або графік Коваль шуму контурів з координатами карта є джерелом опору.

Привіт тапа, З новим роком! У вас є певний досвід в області дизайну LNA? Чи можете ви показати мені деякі керівництва з проектування в дизайні схема зсуву? Спасибі

Ви можете подивитися на прикладі ADS LNA і перейти на сайт компанії Agilent, щоб шукати якийсь документ проекту.

Є два приклади. Перевірте тут \\ Examples \\ MW_Ckts \\ LNA_prj \\ Examples \\ MW_Ckts \\ LNA_1GHz_prj

Чому б вам не почати з дизайну керівництво в @ DS?

Привіт Якщо ви використовуєте CMOS Спробуйте перевірити книги Томаса Лі, я пам'ятаю, є дуже хороший приклад, а також його статтю про додати конденсатора між затвором і витоком.

Спробуйте прочитати книгу Gonzale (доступна в електронній книзі форуму), є велика описом і декількома прикладами. До побачення Mrm

і можна побачити рекламу, яка звичайно книзі студента або зайдіть на Google типу цього "LNA PDF" і можна побачити багато корисної паперу! удачі!

У випадку, якщо вам потрібно побудувати свій контур без затримки, і ви не маєте досвіду в галузі дизайну LNA, ви можете спробувати використовувати Agilent ATF34143 для Bluetooth-додатки. Навіть без вхідну за низький коефіцієнт шуму, ви можете досягти отримати більше 13 дБ і шуму менше 1 дБ на 2,45 ГГц.

я думаю, що ви можете почати його з прикладами в @ DS вони expecially корисно для початківців СВЧ схем хороші пощастило!

Скільки коштує ваша мета для МШУ, частота, NF, посилення IP3?

Якщо ви використовуєте каденції, може бути, я можу послати папір для вас. : LOL:

Чому ми не можемо дизайн МШУ використанням SpectreRF? Т Зул

Якщо ви використовуєте @ D $, я думаю, що ви можете прочитати цю роботу "Використання додаткових System Design, щоб дизайн MMIC підсилювач", це корисно.

Хороша пропозиція останнього: за допомогою MMIC може дати хороші результати навіть при не дуже добре підібрані антена

Я вчуся на дизайн МШУ в смузі X, що і ви повинні думати про вас ланцюг зміщення!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back