Як спроектувати 24 ГГц осцилятора використанням FET?

W

wu_qiusheng

Guest
NE3210S01 використовується. Хто може дати мені які-небудь рекомендації і спонсорів? Будь ласка, [COLOR = зелений] [/ COLOR ]:):):)

[Цитата = wu_qiusheng] NE3210S01 використовується. Хто може дати мені які-небудь рекомендації і спонсорів? Будь ласка, [COLOR = зелений] [/ COLOR ]:):):) [/quote] може і зроблене нижче частота генератора і не приймати х гармонійних?

Потужності гармонійних недостатньо. Мені потрібно основного сигналу. :? :? :?

[Цитата = wu_qiusheng] потужності гармонійних недостатньо. Мені потрібно основного сигналу. :? :? : [/Quote] Якщо потужність гармоніки не досить і можна покласти підсилювача у великій satoration а потім гармонік буде багато бігер (навіть як основний). Багато системи це зробити на цьому шляху. тільки один resuen зробити dircet OSI в цьому частота є шум (20log (N))

Привіт wu_qiusheng Я також побудували кілька 24GHz осциляторів використанням NE3210S01. Ви можете використовувати її з УЦИ (рекомендується) або навіть з зосередженими елементами. Те, що ви повинні зробити, щоб відповідати ворота 50Ohm. В іншому випадку у вас не буде достатньо отримати. Мій oscis поставляти близько 0 дБм на 24.125GHz. До побачення

Привіт, mr_GHz у мене немає ДР, так що ви можете сказати мені, як дизайн з використанням зосереджених елементів. Змінити довжину заглушки у ворота для налаштування частоти. Але я отримав лише до 22 ГГц, і це не коливаються з більш короткими заглушки. Не могли б ви мені допомогти? Будь ласка. :):):)

Привіт wu_qiusheng Ви можете спробувати паралельної зворотного зв'язку. Чи можете ви дати мені трохи більше інформації, що вам потрібно (вихідний потужності, фазового шуму, застосування)? Ви можете мені PM 'макет' струм. Так ми, безумовно, буде знайти рішення. До побачення

Здравствуйте, г-н ГГц, який субстрат Ви працюєте?

Привіт microstrip_line я використовую два різних підкладках: RF35 від Таконік або (набагато дешевше, використовувані для oscis але не для антен або МШУ) LD-621 від PolyClad. До побачення

На жаль, пан Ghz, я хочу знати, Er і товщини??

Привіт microstrip_line При використанні вище матеріалу, ER становить близько 3,2 на 24GHz. Я використовую матеріал з 0.254mm товщини. Я будую 4-шарової друкованої плати, тому загальна товщина складає близько 1 мм, що також має добру механічну стабільність. До побачення

Тоді будь-який дозвіл тільки на одному шарі друкованої плати?

[Цитата = microstrip_line] Тоді будь-який дозвіл тільки на одному шарі PCB? [/Quote] Привіт, тільки для одного шару друкованої плати, це також може коливатися в 24Ghz з вихідною потужністю 0 дБм.

Г-н yuppi77 Не могли б ви дати мені макет вашого solusion?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back