Як спроектувати 20 МГц кварцовий генератор з 50% робочого циклу

H

holddreams

Guest
Як спроектувати схему 20 МГц кварцовий генератор з ПВ = 50%? Я використовую 0.5um КМОП логіка процесу, а також вибрати схему, як якісь папери сказав, але робочий цикл пост-моделювання результат не рівно 50%. Я додаю розв'язують конденсатор між VDD і VSS. Як я можу контролювати робочий цикл до 50%? Як довго я повинен моделювати схеми? 10й? 20U? Або ще? Одного разу я моделювати схему 1,5 мс, а борг зміни cycel з часом ..... Дякуємо.

додати початкова умова і спробуйте

Я даю диригент початковий струм, і запустити симуляцію, але зміни робочого циклу з часом. Це початкова умова не так?

робить висновок від піку до піку стабільна? які OSC? те, що осцилятор роду кристал?

Схема проколоти. при імітації lont IME, робочий цикл: tt_corner: 49% ss_corner: 46,8% ff_corner: 52,8% Як я можу отримати 50% робочого циклу? Три кута не може отримати 50% робочого циклу в той же час.

Відповідь на ваше питання в тому, що ви не можете досягти істинного ПВ = 50%, якщо у вас є нескінченна смуга пропускання. Через накопичення заряду елементів інвертора (я припускаю, генератор проколоти використанням CMOS інвертор) симетрії будуть перекручені.

важко контролювати 50 -50 мита за різним кутом. Ви можете serires резистора до вихідного кола, налаштовувати резистор, ви можете отримати більше вигоди, які ви можете GTE краще 50-50 в кутку процесу [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір] час моделювання, я додати початкова умова, і моделювання близько 200US для сс / я / і далі, висока / низька напруга, -40, 125. тому що деякі кутку не потрібно 200US, а в гіршому випадку, може бути, 200US необхідність у моделюванні часу

привіт, mitgrace, Ви можете поділитися мене з 20 МГц імітаційної моделі кристала? спасибі.

Пошук: 1,2-мкм КМОП керований струмом Oscillator.pdf в Google Може бути, може допомогти u.

привіт holddreams, Ви можете завантажити схем Ви проектували? І я можу вам допомогти аналізу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back