Як спроектувати спіральну структуру в КНТ

S

spacedude25

Guest
Привіт, хлопці, Хто-небудь знає, як проектувати спіральну структуру в ДКБ? Хіба це можливо тільки корито експорту з інших програм CAD? Я виявив, що КНТ приклад з спіральної антени, але я не міг зрозуміти, як використовувати цю спіраль модель в своєму власному проекті CST / файлу. Спасибі! [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 години 19 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Я експортувала спіральної структури з КНТ приклад і намагалася змінити його параметри (кількість витків, діаметр проводу, і т.д. ).......... але CST дає повідомлення, що експортувати об'єкти не можуть бути змінені .............. але це КНТ зробив об'єкт тільки в іншому проекті .. ............. Що, чорт візьми він не хоче, щоб змінити його ........... Будь-яка ідея, хлопці?? [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 година 44 хвилин: [/ колір] [/ розмір] .... як створити вісь обертання в різні з особи літак? КНТ каже, що вісь обертання повинна бути в робочому плані, але якщо особа, і осі знаходяться на тій же площині, що неможливо створити спіралі. Може хто допоможе? Спасибі!

Привіт spacedude25, якщо спіраль у приклад підходить для вашого використання, Ви можете піти в Edit> Історія список Натисніть на найперший крок і крок. Він покаже вам крок за кроком, як спіраль буде створений. Сподіваюся, що це корисно. Element7k

привіт spacedude, є визначений макрос в ДКБ. так що ви можете безпосередньо запустити його і малювати спіралі ви хочете ..

До Макро / будувати / котушки. Є величезний вибір котушок для вас.

ти моделювання антен Helix в ДКБ. Ви можете сказати мені звернути його в ДКБ. [Електронної пошти] vuthanh1232000@yahoo.com [/ електронної пошти]

Доброго дня, при використанні макросу, я не можу змінити піт черги. Ви всі знаєте, як його змінити? або інші можуть поділитися зі мною простіше побудувати гвинтову. я намагаюся багато разів до сих пір не може створити його може тільки створити, якщо я дотримуюся Num в прикладі шаблон як вони обчислюють набір краю? це моя проблема навіть можете змінити шаблон як можна змінити радіус спіралі означає, що я хочу збільшити діаметр, якщо я використовую шаблон, наприклад?

Привіт kyg, просто створіть його самостійно. насамперед, створити базову площину, а потім перейти до Макрос> побудувати> котушки> лінійний котушку », то ви можете помістити будь-якої висоти, виявляється, діаметр, кут ... Ура

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back