S
spacedude25
Guest
Привіт, хлопці, Хто-небудь знає, як проектувати спіральну структуру в ДКБ? Хіба це можливо тільки корито експорту з інших програм CAD? Я виявив, що КНТ приклад з спіральної антени, але я не міг зрозуміти, як використовувати цю спіраль модель в своєму власному проекті CST / файлу. Спасибі! [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 години 19 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Я експортувала спіральної структури з КНТ приклад і намагалася змінити його параметри (кількість витків, діаметр проводу, і т.д. ).......... але CST дає повідомлення, що експортувати об'єкти не можуть бути змінені .............. але це КНТ зробив об'єкт тільки в іншому проекті .. ............. Що, чорт візьми він не хоче, щоб змінити його ........... Будь-яка ідея, хлопці?? [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 година 44 хвилин: [/ колір] [/ розмір] .... як створити вісь обертання в різні з особи літак? КНТ каже, що вісь обертання повинна бути в робочому плані, але якщо особа, і осі знаходяться на тій же площині, що неможливо створити спіралі. Може хто допоможе? Спасибі!