Як спроектувати диференціальних LNA вхід матчі?

J

John_li

Guest
Привіт друзі, я хочу, щоб дизайн диференціальний вхід матч network.Datasheet дати мені вхідний опір порт attached.and Я не знаю, як у матчі з диференціальним випадку. Моє питання полягає в доданому pictures.I потрібна ваша доброта мені допомогти. І я відсутність диференційного матч опір, хто-небудь може поділитися мені якісь документи представив матч диференціальних порт? Заздалегідь велике спасибі, [URL = http://images.elektroda.net/87_1288102327.jpg]
87_1288102327_thumb.jpg
[/URL] [URL = HTTP : / / images.elektroda.net/75_1288102327.jpg]
75_1288102327_thumb.jpg
[/URL] якщо я зроблю матч мережа, яка імпедансу я повинен відповідати, 10 + J * 33 з 10-J * 33, щоб отримати хороші NF?

Думок є ПАР диференціальних вихідних фільтрів перед СК. Відповідності, щоб отримати на виході ПАР Z для IC вхід Z. Слід сполучених матч так що це відгук на робочу частоту. необхідність ПАР повинна бути припинена з належним Z, щоб отримати правильну відповідь, щоб ви ahave піти з сполученими матчу. Майте на увазі, що на частоті 2 ГГц розводка бродячих собак будуть значно впливати на матч. Диференціальна відповідності нічим не відрізняється, то одного складу відповідності. Просто розкол кришки серії або індуктор у два з кожної сторони з половиною розрахункового значення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back