Як спроектувати Врізка канал для микрополосковой антени?

S

si14

Guest
Дорогі друзі, У зв'язку з деякими труднощами, я змінив свій дизайн процедури Врізка канал. Я проектування Активна антена робітників близько 2,5 до 3,5 ГГц. Зі свого частоті, я оцінюю моє розмірів патч, але коли я поклав фідерної лінії і підключити його до патч, FR зміни! Мені було цікаво, якщо це можливо для Вас, щоб включити посилання на мене. Чи є який-небудь посилання, в яких я можу отримати інформацію про проектування таких антен? Спасибі за вашу увагу.

коаксіальний корми легко в порівнянні з Врізка корму. Ви можете перевірити Bhatia книги по микрополосковой антени опубліковані Artech House.It є гарним довідником для мікрополоскових дизайн каналу.

Шановні Atul, Велике спасибі за вашу відповідь. Але, завдяки виготовленню проблеми, я повинен дизайн Врізка зборів. Чи знаєте ви будь-які згадки у зв'язку з цим? Велике спасибі.

див. нижче Doc ithink це допоможе U

Я проектування патч працювати на 10 ГГц методом вставка корми тепер проблеми я зіткнувся, коли я можу змінити ширину ВФ insed корму резонансних chages frequancy може хто-небудь pleasee сказати, що повинно бути значення для Wf. Найкраще значення S11 мені вдалося досягти, це-20дБ мені потрібно поліпшити, що подальше

Як розрахувати значення Wf може хто-небудь допоможіть мені, будь ласка [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 хвилини: [/COLOR] [/size] Як розрахувати значних з L, W, Wf.can будь-яка допомога мені, будь ласка. у нас будь-формули

Привіт Щоб обчислити значення WF тобто ширина микрополосковой лінії, ми можемо послатися теорії антен-аналіз та дизайн balanis, стор число 734, ця книга хороша для початківців. WF пов'язано хвильовий опір МПЛ стрічки (Zc). Різної ширини микрополосковой лінії вводить ємність переходу, який є причиною для зміни резонансної частоти. З повагою Avinash

Спасибі Avinash [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 години 34 хвилин: [/COLOR] [/size] Ей, я отримав balanis книгу з library.The книзі ви це ЧС видання [розмір = 2] [колір = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/COLOR] [/] розмір книги ЧС ви говорите має ЧС виданні (стор. 734)

Привіт mounika я посилався на друге видання. З повагою Avinash

Дорогі друзі, може some1 допомогти мені, як дизайн мережевих моделей для вставки годували микрополосковой антени .. Я дуже бентежить, як створювати моделі в термінах індуктивності і ємності .. мій проект перебуває в діапазоні 2,4 ГГц частоти ..

привіт, може хто-небудь сказати мені, як дизайн масив, використовуючи вставку корму. що стосується

[Цитата = mounika] привіт, може хто-небудь сказати мені, як дизайн масив, використовуючи вставку корму. що стосується [/quote] mounika дорога, і може відноситися balanis книги .. теорії антен 3-е видання Сторінка 866 .. цю сторінку чітко описати, як проектувати масив, використовуючи або конічні лінії або чверть довжини хвилі трансформатор ..

Ви можете використовувати половину довжини хвилі, як лямбда-довжина (L) = L / 2 = С / (2 * Er * Fd) де с = швидкість світла. Er = діелектричної постійної підкладки. Fd = дизайн частоти. використовувати співвідношення W * L = 1,25 для ширини патч. Зараз підходить до вставці. Ви можете мати будь-яке значення в межах від L / 3, L / 2 для гарного approximateed відповідь. Так що якщо використовуєте який-небудь інструмент оптимізації, використання L / 3 та L / 2 в якості обмеження. Цей метод був протестований на частоті частотах близько 2 ГГц. Перевірте ваш частот і дайте мені знати, якщо він працює. Завдяки Ракеш

Привіт rshirodk ... хм .. плутати з рівнянням нижче, щоб обчислити розмір вставці канал патч? [Цитата] Ви можете використовувати половину довжини хвилі, як лямбда-довжина (L) = L / 2 = С / (2 * Er * Fd) де с = швидкість світла. Er = діелектричної постійної підкладки. Fd = дизайн частоти. використовувати співвідношення W * L = 1,25 для ширини патч. [/quote] для рівняння вище W * L = 1,25, W буде>> L, я правий? Я також хочу знати, як обчислити проміжок (слот для вставки корми) між харчування і патч TQVM: D

Хай ........ U можна використовувати lincalc вона доступна в програмному забезпеченні ADS якщо і дають частоти вона дасть і ширини і довжини автоматично .....

Чи може одна допомогти мені дизайн патч з Er = 2,33, Н = 4,8, Fr = 2300MHz для abtain 200 МГц пропускна здатність у хорошому плз КСВ вказати техніки

КНТ Довідка (площа рамкової антени) порт я використовую, опір 150 Ом, і в мене є частота резонансного на 865.5Mhz. Але якщо я змінюю порт значення імпедансу, це міс резонансною. Я не можу змінити порт опір на комплексне значення 10-245j!. Чіп RFID має опір 10-245j на резонансній частоті. Plz допомагають матч між антеною і IC? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 52 хвилин: [/COLOR] [/size] КНТ ДОПОМОГА (площа рамкової антени) порт я використовую, опір 150 Ом, і в мене є частота резонансного на 865.5Mhz. Але якщо я змінюю порт значення імпедансу, це міс резонансною. Я не можу змінити порт опір на комплексне значення 10-245j!. Чіп RFID має опір 10-245j на резонансній частоті. Plz допомагають матч між антеною і IC?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back