Як розробити LPF ...

N

naveeng

Guest
Дорогий frns ... я необхідність розробки LPF з вхідним опором 150 Ом і вихідний імпеданс 50 Ом ... plzz ... будь-хто може описати мені, як дизайн або підказати паперу або статтю або підручник .. так що я можу отримати допомогу від u. ... подяку і стосується ....

Чи намагалися ви вдаючись до допомоги "фільтра нижніх частот дизайн"? Там, здається, деякі корисні сторінки там. Дейв

як же дивитися у відповідних підручників? Ви повинні знати, що Є принаймні 20 Схема альтернатив для активних фільтрів нижніх частот. Або ви звернетеся до пасивні ланцюга? Чи знаєте ви, що характеристики фільтра порядку і наближенні також мають відношення?

Ви мабуть, посилаючись на пасивний фільтр. Якщо ви хочете використовувати індуктивності та ємності з каталогу зі стандартним E6 або E12 цінностей, простий фільтр характеристики (Бесселя, Баттерворта, Чебишева) є кращими. Вони є достатніми для багатьох цілей, в будь-якому випадку. Але, як сказав, ви повинні специфікації. Випробувати Nuhertz рішень фільтр може бути використаний для розрахунку фільтра, але багато інших інструментів повинні бути також доступні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back