Як розробити схему для імітації ЕКГ сигналу?

K

krs

Guest
Привіт, хто-небудь уявлення про те, як спроектувати схему для імітації ЕКГ сигналу? Мені потрібно, щоб імітувати цей сигнал з простої схеми

Це залежить ваш цільового програми. У моєму випадку, я був використаний для тестування AED заснований на виявленні QRS алгоритм. Я зробив це за допомогою PSoC мікроконтроллер. Дошка отримує значення з бази даних ПК і відправити до D / модуля. Примітка: 1) Завдяки ОС Windows є многопоточной операційній системі. Дошка - прораховано кристал - відправити переривання на ПК програмне забезпечення для того, щоб гарантувати дані, отримані за серійним бути правильно проби в часі. 2) Дані циклічно. Це означає, що зразки повторюються нескінченно. + + +

Є пояснив старший проектів за чистою зробити пошук. Потрібна будь-яка допомога, дайте мені знати

Проблема в тому, що я заєць, щоб побудувати це, я повинен побудувати схему, яка буде здатна генерувати сигнал ЕКГ. Це апаратне дизайн

Ви можете отримати хороший CCT з Техасу договорах яких i'v використані з їх сайту безкоштовно і у можете також знайти деякі безкоштовні програми, такі як Zelscope, які перетворять ур звукової карти в осцилограф так і можна тест ур ЕКГ і отримати вихід на ур ПК . U просто потрібно зробити деякі форми наводить деякі старі навушники лежати під ур ліжко або щось подібне ...

[Цитата = phluxor] ви можете отримати хороший CCT з Техасу договорах яких i'v використані з їх сайту безкоштовно і у можете також знайти деякі безкоштовні програми, такі як Zelscope, які перетворять ур звукової карти в осцилограф так і можна тест ур ЕКГ і отримати Вихід на ур ПК. U просто потрібно зробити деякі форми наводить деякі старі навушники лежати під ур ліжко або щось подібне ...[/ цитата] Де я можу знайти цю програму, яка робить мій звукова карта працює як осцилограф. Дайте відповіді!?

Ви можете отримати програмне забезпечення: http://www.tucows.com/preview/388709 В іншому випадку зв'яжіться зі мною, і я буду електронної пошти, інших типів.

plzz може у дати мені чіткий дизайн схеми ЕКГ симулятор .. її дуже актуальною.

Я шукав схеми симулятора ЕКГ протягом тривалого часу Ось схема, яку я нарешті знайшов. Якщо хтось краще схему, плз надіслати його.

Привіт Im студент Е. Для нашого остаточного проекту, ми вирішили продовжити ланцюг ЕКГ тестування, яка в основному схема управляється ПОС 16 мікрочіп з виробництва основних аритмій СМП з метою ЕКГ тестування (причина, чому ми вибрали тому, що ПІК такого роду мікро. вже є всередині ШІМ-контролера) .... але ми так застрягли, причиною цього є відсутність адекватних даних частота / амплітуда / і тимчасових інтервалів загального аритмії сигналів і, безумовно, програмування питання. Якщо у вас є які-небудь або ресурсів, або схеми, яка була б гарна .... Спасибі у ....

[Цитата = biomed_man] Ви можете отримати програмне забезпечення. http://www.tucows.com/preview/388709 В іншому випадку зв'яжіться зі мною, і я буду по електронній пошті Вам інші види [/ цитата] Я ' ве знайшов багато програм для ПК осцилограф, я просто хочу запитати це за програмне забезпечення має жодних обмежень щодо частоти вхідного сигналу? Я маю на увазі є я до смуги пропускання або фільтра нижніх частот в / р аналоговий сигнал, або може я застосовувати його без фільтрації. Я думаю, що звукова карта може приймати сигнали в діапазоні від акустичних сигналів, тобто (20 Гц - 20 кГц). Я чекаю 4 thankssssssssssss відповідь

я; ве знайти дизайн проект ЕКГ з сайту: http://www.picotech.com/applications/ecg.html , але я не можу знайти Мікросхема AD624, але я виявив AD620. до речі я не знаю, як зробити це з AD620, може хто-небудь сказати мені, як зробити цей проект з AD620? Tanx раніше ...

[Цитата = ranggaperdana_06114] я; ве знайти дизайн проект ЕКГ з сайту: http://www.picotech.com/applications/ecg.html , але я не можу знайти Мікросхема AD624, але я виявив AD620.by способом я не знаю, як зробити це з AD620, може хто-небудь сказати мені, як зробити цей проект з AD620? Tanx до ...[/ цитата] U може використовувати будь-вимірювальний підсилювач для придбання ЕКГ. U можете знайти приклад того, як використовувати AD620 в проекті ур ЕКГ у технічній характеристиці AD620. Я доклав його для u.

Тепер це мій проект, це правильно чи неправильно, як таблиця говорить. і, можливо, ви можете сказати мені, що полярні я повинен використовувати, щоб кожен з Елко (електроліту конденсатора)? причину я не бачу жодних полярних кожного Elco Tanx

те, що я повинен використовувати з діодом?

Діоди для захисту пацієнта від будь-якого високої напруги, які можуть occure по будь-якої причини, яка, швидше за все, виходити від лінії електропередачі харчування 50/60 Гц. U також може використовувати оптопари ізолятори, який діє дуже гарні для ізоляції від напруги основної лінії. якщо ур використанням 9-вольта батареї, то не буде високого ризику на пацієнта від перенапруги шок. і можна побачити цей сайт домашньої ЕКГ. http://www.eng.utah.edu/ ~ jnguyen / ЕКГ / ecg_index.html Удачі ...

Привіт, хлопці мені цікаво, якщо хто-небудь остаточні схеми Simulator ЕКГ, які можуть працювати, будь ласка, дайте мені знати спасибі

привіт. плз допоможіть мені .. Чи можу я використовувати ad624-ад для моєї схеми ЕКГ?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back