Як розробити підсилювач низької Опір колонок?

C

comp_freak

Guest
Привіт там,

Я quesiton ..Я хотів би, щоб дизайн підсилювач для оратора опір якої складає близько 8,0 Ом??Я знаю, як дизайн підсилювачів ..так що дайте мені ідею або кілька прикладів ...

Дизайн класу AB операціоннікі з дуже високою THD.Зазвичай споживає багато енергії під час роботи, але дуже низьке енергоспоживання, коли він Комм режимі

comp_freak пише:

Привіт там,Я quesiton ..
Я хотів би, щоб дизайн підсилювач для оратора опір якого складає близько 8,0 Ом??
Я знаю, як дизайн підсилювачів ..
так що дайте мені ідею або кілька прикладів ...

Якщо ви знаєте, як розробляти дизайн підсилювача, ніж один з дуже низька вихідний опір ..
Це буде зазвичай десь між 0.01Ω і 0.1Ω ..
Як практично будь-який підсилювач може проїхати майже будь-якого оратора, це тільки питання про здатність водіння, що спікер на повну потужність (або потужність безперервного або потужність) ..
Так, при проектуванні підсилювача, який передбачається працювати, наприклад, 100W 8Ω оратори просто розрахувати вихідну напругу гойдалки, необхідні для створення принаймні на 200W 8Ω резистивної навантаження (аудіо експерти рекомендують, що потужність підсилювача, має бути від 2 до 4 саме в тому, що спікера (и) потужності) ..
Звичайно, блок живлення влада, щоб мати можливість поставляти достатньо Тому так напруги оленяча шкіра поставки т падіння на повну потужність і компонентів, що використовуються у вихідному каскаді слід також розраховано на необхідну напругу живлення ..
Детальніше з цього питання ви можете прочитати в розділі коефіцієнт загасання за адресою: http://www.sweetwater.com/shop/live-sound/power-amplifiers/buying-guide.php і скільки влада може гучномовці впоратися?за адресою: http://www.crownaudio.com/amp_htm/amp_info/how_much_power.htmЗ повагою,
ІАнП

Ви можете використовувати клас D

Гарна ідея відвідати веб національного напівпровідників і вибрати одного або декількох своїх чіпів, наприклад, LM4861.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back