Як розробити микрополосковая відповідність мережа для антени ?????

F

fishyxl

Guest
Я працюю над колінеарних друкованої антени. Вхідний опір становить близько 80 + j10. Мені потрібно розробити відповідні мережі знизити КСВ. АЛЕ, як проектувати його. Чи можете ви дати мені кілька прикладів або спонсорів?

І те, що про пропускну здатність вам потрібно.

Що антену? дискретний або розповсюджуватися відповідні мережі? bandwidht?

Я думаю, ви можете перевірити книг: СВЧ-техніка по Pozar і антеною теорії 3-е видання на Balanis Кеннет

Пропускна здатність складає близько 20 МГц. Робоча частота складає 2 ГГц. Мені потрібна відповідна мережа, на підкладці, а не з зосередженими елементами, але, можливо, чверть довжини хвилі трансформаторів і тюнерів.

Який субстрат? Епсілон-г? Діелектрична товщини? Диригент товщини? [Цитата = sophianining] пропускна здатність становить близько 20 МГц. Робоча частота складає 2 ГГц. Мені потрібна відповідна мережа, на підкладці, а не з зосередженими елементами, але, можливо, чверть довжини хвилі трансформаторів і тюнерів. [/ Цитата]

Ти поклав його над площиною GND? Якщо так спробувати змінити відстань, або змінити ширину рядка введення. пл

Діелектричної проникності становить 2,65.

Яке харчування має антену? Ви можете розмістити фотографії? в будь-якому випадку воно може бути в чверть довжини хвилі трансформатора (пропускна здатність мала).

Корм SMA роз'єм. Це друковані колінеарних антен.

Ви хочете, щоб трансформатор на одній підкладці, або ви хочете зробити його до SMA роз'єм? Важливо знати (як плазма говорить) про поверхню землі.

Я хочу трансформатора на одній підкладці

У термінових потрібно! Допоможіть!

Ви можете подивитися ідея узгоджувальних пристроїв (при наявності grond на підкладці) в цих статтях Anywave гарне пристрій відповідність може бути зроблено тільки в РФ Моделювання програма (HFSS, КНТ Мікрохвильова Studio)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back