W
wei9321
Guest
TL431 часто використовують в контур управління для ІІП, як обчислити це зворотний зв'язок пропускної здатності?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
На жаль, я не отримую точки. Звичайно, ви можете вирахувати посилення, Vout можна розглядати як джерело напруги залежить від струму світлодіода. dILED / dVout є схема посилення, це властивість малого сигналу, який повинен бути розрахований на певний струм світлодіода, те ж саме з частотної характеристики. Я також не бачать загальні труднощі для визначення загальної відкритої посилення петлі, деякі параметри, як полюс фото транзистора, можливо, не точно зазначено або показати індивідуальні відмінності. Але груба оцінка завжди можливо. За допомогою простої схеми, як нинішня, багато дизайнерів не показувати початкові розрахунки і почати з емпіричними розмірів прототип схеми, я думаю, з допомогою відомого діючою схемою в якості відправної точки.я не думаю, що ви можете зробити це ..... cuzz ви не отримуєте прибуток від зміни струму в R (під
Я думаю, все по-іншому. Нехтуючи реальної TL431 параметрів, V / I передачі характеристика ідеального інтегратора. Обмежена TL431 посилення напруги викликає посилення вигину в області низьких частот, кінцева вихідний опір результати в попереджувального термін, нуль, який скасовує інтегратор поведінка на високих частотах, R (LED) питання тут.Це дуже просто однополюсний помилки підсилювача. Полюс просто в 1 / (* 2Π Rupper * С). Зауважимо, що нічого переходить в рівняння.