Як розрахувати TL431 зворотного зв'язку пропускною здатністю? (З використанням його в контур управління для ПІП)

W

wei9321

Guest
TL431 часто використовують в контур управління для ІІП, як обчислити це зворотний зв'язок пропускної здатності?

Вам потрібно перевірити, якщо ви використовуєте швидко провулок / повільно провулок і т.д., але вітати мого друга, тому що це області промислової таємниці і всі вони мають труднощі у виявленні. Бассо книга передавальної функції для однієї конфігурації з TL431, але тільки один ...... один для зворотного ходу вихід, де вихід CLC. Ви повинні обчислити її полюси (опто) з використанням стендових випробувань є, ймовірно, десь книги в якому детально це правильно ...... але, як я сказав вам ..... ізольованих зворотного зв'язку з TL431 і оптико є галузі промислової таємниці і у вас буде дуже найбільшу труднощі у виявленні ...... як я вже знайшли ................. Ви розумієте, якщо ви дізнаєтеся, ви, можливо, буде виробляти продукцію, щоб конкурувати в галузі .... так що ніхто не бажають ви чи я або хто-небудь інший, щоб дізнатися про це. так чи інакше, ви повинні запитати про оптико пропускної здатності, тому що є обмежуючим фактором ... TL431 має відносно високу пропускну здатність. можливо, ви використовуєте програмне забезпечення powerintegrations вони знаходять це автоматично для вас ............ але тоді ви перебуваєте в темному .... і ви повинні отримувати прибуток / фаза аналізатор щоб побачити, що до пропускної здатності каналу. але, як я сказав мій друг ,...... ми глибоко в світі промислових секретів тут.

Взагалі ви подивіться на TL431 як ОУ і обчислити полюси і нуля, що шлях. Чи можете ви опублікувати схему? Це простіше для мене, щоб пояснити те.

мій друг у вас є г (угорі) і R (LED) для вузла Ж ..... я не думаю, що ви можете зробити це ..... cuzz ви не отримуєте прибуток від зміни струму в R (на чолі ). Але я tewll тебе, мій друг .......... ніхто не допоможе вам ......... я багато разів намагався з'ясувати це ...... це секрет промисловості .. Якщо ви можете закрити петлі ...... ви можете змагатися в промисловості в SMPS ...... і що не хотів ...... вони хочуть, щоб тримати вас (і мене і інших) з. Якщо ви можете знайти передавальну функцію для цієї схеми .... ..... а ви не зможете. Я вже ytried так багато разів, на дуже багатьох форумах.

я не думаю, що ви можете зробити це ..... cuzz ви не отримуєте прибуток від зміни струму в R (під
На жаль, я не отримую точки. Звичайно, ви можете вирахувати посилення, Vout можна розглядати як джерело напруги залежить від струму світлодіода. dILED / dVout є схема посилення, це властивість малого сигналу, який повинен бути розрахований на певний струм світлодіода, те ж саме з частотної характеристики. Я також не бачать загальні труднощі для визначення загальної відкритої посилення петлі, деякі параметри, як полюс фото транзистора, можливо, не точно зазначено або показати індивідуальні відмінності. Але груба оцінка завжди можливо. За допомогою простої схеми, як нинішня, багато дизайнерів не показувати початкові розрахунки і почати з емпіричними розмірів прототип схеми, я думаю, з допомогою відомого діючою схемою в якості відправної точки.

Це дуже просто однополюсний помилки підсилювача. Полюс просто в 1 / (* 2Π Rupper * С). Зауважимо, що нічого переходить в рівняння. Єдине, що тут відсутній є вторинною оптрон. Її опір навантаження має важливе значення в caluclating загальний коефіцієнт підсилення схеми.

Я apprecaite цієї VVV, але я вважаю, якщо наш друг wei9321 буде в змозі закрити свій цикл, він буде мати потребу в передавальної функції для цього маленького багато ..... в тому числі, як ви кажете, що опір навантаження на первинній стороні . і що, як я кажу, wei9321, не знайдете, тому що вона не може бути знайдене. Навіть великий текст Бассо включає в себе лише функції передачі для версії цієї схеми, яка CLC фільтр на виході з L розділяє г (угорі) і R (під ).......... і бути правдивим ...... для 2 типу підсилювача це великий незграбний величезний великий передавальної функції .......... і точно так само він буде досить великий передавальної функції в wei9321 'S випадок. Зворотній зв'язок є частиною SMPS, що промисловість хоче ніхто не знати ..... крім їх власних співробітників. І висловив це так, і інженер, який можна отримати передачу функцій для модуляторів і помилок підсилювачів і т.д. є рідкістю ..... і справедливої генія. Більшість буде пил прибуток / аналізатор фази і піти на метод проб і помилок ...... пайки горіння заліза добре!

Це дуже просто однополюсний помилки підсилювача. Полюс просто в 1 / (* 2Π Rupper * С). Зауважимо, що нічого переходить в рівняння.
Я думаю, все по-іншому. Нехтуючи реальної TL431 параметрів, V / I передачі характеристика ідеального інтегратора. Обмежена TL431 посилення напруги викликає посилення вигину в області низьких частот, кінцева вихідний опір результати в попереджувального термін, нуль, який скасовує інтегратор поведінка на високих частотах, R (LED) питання тут.

У самому справі, що ви говорите правильно FVM, є багато складності TL431/OPTO зворотного схеми ..... Є два шляхи зворотного зв'язку в wei9321 за схемою ...... один через Rupper і один через Rled. І оптико полюса повинні бути враховані і R (підтяжка) на первинній стороні. Powerintegrations Dont люди довіряють щоб бути в змозі впоратися з цим і просто обчислити це для нас ..... вони йдуть за дуже низької частоти кросовера так, що вони потрапляють під оптико полюса, не маючи до відповідальності за це ....... ..

Тепер я бачу, що я не помітив якийсь момент: вихідний струм генерується різниця Vout і ВК. Так функція AC передачі характерних П.І., відповідно інтегратор і нулю. І кутку частота залежить від Rupper і С (але не розглядає TL431 обмеженою отримати volateg), а VVV сказав. Вибачте за заподіяння плутанину.

eem2am, Мене спантеличило для вашого наполягати на цій топології в якості зворотнього зв'язку будучи настільки секретним. Цілком ймовірно, я не повний неосвічених на цьому і помилятися, але те причини моя відповідь тут для того, щоб зрозуміти, що я не можу досі. Багато що до початку цієї теми це Стаття www.powersystemsdesign.com/design_tips_june07.pdf www.powersystemsdesign.com/design_tips_june07.pdf У цій статті показано точно топології обговорюється тут. Будучи SMPS настільки поширені і використовуються практично в будь-якому місці і зробив так багато компаній, чому це має бути таємницею? . Знову невігластво моє, але я не бачу різниці, наприклад, з тому, що міст випрямляча і фільтра таємницю. І що ж такого особливого навколо TL431? Будь-який OPAMP може бути використаний для СІД і, можливо, в набагато простіший спосіб (у спосіб проаналізувати його). Так, я знаю, що це не потребує відокремити владу, але знову невігластво моє тут. Нарешті, ви завжди можете купити один з цих продуктів і зворотне проектування як це цілком законно. Завдяки купу на будь-які роз'яснення, так що я можу вчитися. Хосе

Я згоден з вашою думкою, що поведінка в основному простими і можуть бути повністю зрозумілі. Частково незареєстрованих точки точна характеристика частота оптрона. Деякі конструкції місце домінуючим полюсом в колекторі вузла фото транзистора з цієї причини.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back