Як розрахувати THD, THD + N, SNR комутованих кришка фільтра

S

shady205

Guest
Привіт, друзі .. Може хто-небудь сказати мені, як для розрахунку THD, THD + N, SNR комутованих конденсаторів фільтра в Cadence Мій тактова частота якого становить 2М і введення частоти 200k і підсилювача 500 мВ. Спасибо заранее .. Shady205

привіт shady205, ви можете ділянки PSD вихідного сигналу і обчислити його THD використанням калькулятора в каденцію. але я рекомендую для виведення сигналу даних на Matlab, а потім обробити їх.

Привіт jiangxb По-перше я використовую вибіркових даних системи. Мені потрібно використовувати аналіз PSS, а потім продовжити. Так як я повинен знайти СПМ О / Р. Я використовував функцію PSD в калькулятор .. але я не в змозі отримати .. це помилка відображення ...

привіт shady205, я не знайомий з аналізом PSS, і від моєї думки ви можете розрахувати шуму з аналізу PNOISE. Що стосується THD я думаю, вона повинна бути розрахована через TRAN аналізу хоча шуму немає в TRAN аналізу.

Як знайти динамічний діапазон і THD + N системи ....?

для динамічного введення діапазону розгортки і ділянки вхідний SNDR проти амплітуди, і динамічний діапазон відношення амплітуди вхідного між вхідними де SNDR є 0dB і що там, де SNDR досягти максимуму.

Ха-ха, ще не знав, як до моделювання

Я отримав результати, але є різниця -1 дб THD і в THD + N..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back