Як розрахувати напругу пробою конденсатора?

E

ex4

Guest
привіт Я хочу, щоб обчислити напруга пробою пластини конденсатора. Я отримав тільки інформація про діелектричної постійної, пластини прогалин, а також пластини великої площі, можна розрахувати, використовуючи цю інформацію?

Загалом, коли ви перевищите номінальну напругу, як і будь-якого іншого номінального компонент, конденсатор не може з цим впоратися і діелектричні, ймовірно, розплаву або щось, і викликати коротке замикання між пластинами. Це єдине, що я можу думати ви розумієте під "конденсатор пробою". Інше використання терміну «пробій» в електроніці для пробою напруги в діодах. Для конденсаторів в серії 1 / C [всього] = 1 / С [1] + 1 / C [2] + 1 / C [3] + ... Для шапки паралельно, C [всього] = C [1] + С [2] + С [3] + ... Поточної і v0ltage пов'язані я = C (DV / DT), які просто виводиться з рівняння Q = CV. Номінальна напруга на конденсаторі буде там. Якщо його електролітичний конденсатор, ви можете наростити напругу на ньому, для забави, і дивитися його підірвати! :)

хехехе я маю на увазі, що я хочу, щоб обчислити напруга пробою моїй домашній пластині конденсатора для палива watercell на основі цієї інформації

[Цитата] я хочу, щоб обчислити напруга пробою моїй домашній пластині конденсатора для палива watercell [/ цитата] З днем розвивається! : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back