Як реалізувати реконфігурації в FPGA?

A

air2008

Guest
привіт, я в даний час здійснюють цифрових широкосмугових каналів в симуляторі FPGA, методом фільтрації гауссовского шуму залежно від потужності Джейкс спектральної щільності. Я хочу змінити параметри каналу через загальний послідовний інтерфейс. Тим не менше, я не не знаю, як змінити параметри каналу реалізується в ПЛІС, якщо не завантажити файл знову. Може бути, NIOS може це зробити. Не могли б ви дати мені кілька порад? air2008

ммм реформуються архітектури можуть бути реалізовані на просте реформуються процесорів, таких як комбо вершини Pro II. це підтримує часткову реконфігурації. Є правило, два методи реконфігурації omje бути частковою, а інший на льоту. Часткове реконфігурації переважно в місцях, де області FPGA дуже важливо .. і на льоту переважно в місцях, де час важливих критеріїв .. критичних за часом додатків, таких як додатків реального часу .. vechile контролю, управління двигуном, системи і т.д. Використання біта завантаження конфігурації ур .. завжди є розвернутися час .. на льоту ворота метод Jes годин на одиницю якої і хочуть переконфигурирует, а потім змінити конфігурацію Passin розрядних файлів .. є розвернутися н confg, ось як це зазвичай робиться. дати цьому постріл і скажіть мені .. з повагою,

Do U хочете змінити тільки параметри? Чи буде це можливо в вашому дизайні для зберігання параметрів в регістрах, які можуть бути написані? Моя ідея полягає в тому, що ви використовуєте, наприклад, UART, щоб отримати доступ до вашого FPGA з ПК і запису нових параметрів під час виконання. найкращими побажаннями

Хіба що у розрядних файлів згаданих є частиною дизайну, який повинен бути налаштований ...... Як ми дізнаємося про розмір розрядних файлів і як вона створюється?? Як обчислити розвернутися час ?? відповідайте .............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back