Як реалізувати високим посиленням і lowSLL на мікрополосковая антена?

G

gw_uestc

Guest
Хіба не можна, з використанням ММ-хвиль мікрополоскових масив, здійснювати <= 1,5 ступеня і <=- 20dB SLL?
Якщо це так, і як це зробити?
і може хто-небудь дати мені допомогти або посилання приклад?

Краща зв'язку!

Для низьким рівнем бокових пелюсток, ви повинні використовувати діафрагму або proximty зв'язку.Покладіть канал мережі для вашого масиву на інший шар, що випромінює патчів.

Мікрополосковая антенами Д. М. зазіхнув є гарною колекцією робіт у мікрополоскових дизайн.

Здравствуйте,

Не кажучи вже про форму масиву.Круговой масив буде, як правило, мають більш низький SLL і ви, можливо, розгляне звужується амплітуда освітлення щодо подальшого скорочення SLL.Це призведе до розширення основного пучка таким чином, загальні Сісі, можливо, буде потрібно збільшити до вузького пелюстки.Я б огляд Краус, срібло, Ясик і книг Хансена з цього питання.

Удачи

Чому б не подивитися на
H ** P: / / web.tiscali.it / antenna_software / index.html синтезу лінійного масиву?

gw_uestc пише:

Хіба не можна, з використанням ММ-хвиль мікрополоскових масив, здійснювати <= 1,5 ступеня і <=- 20dB SLL?

Якщо це так, і як це зробити?

і може хто-небудь дати мені допомогти або посилання приклад?Краща зв'язку!

Ви шукаєте 1,5 дБ 3 пелюстки?У цьому випадку вам, ймовірно, зіткнутися з проблемою годування так багато елементів у процесі звичайної установки МПа.годування механізм повинен бути також ретельно продуманий, коли намагаються зберегти SLL до мінімуму (див. вище)

наскільки скоротилася SLL, я згоден з azulykit.Зазвичай SLL може бути скорочений з конічними розподіл apeture.наскільки-20dB ..Це здається трохи агресивний, але я не можу сказати, якщо не досяжною чи ні.

Подивіться на С. Срібло ", мікрохвильова антена Теорія і Дизайн" цифри 6,1 прямокутні отвори і малюнок 6.2 для кругової діафрагмою.Існує нічого дійсно фантазія тут відбувається, і ви можете бачити SLL нижче -20 дБ вам потрібно.

Я хотів би бути більшою мірою зацікавлений 1,5 ступеня пелюстки.Що в обох літаках?Якщо це так ви шукаєте антена з коефіцієнтом підсилення близько 40 дБ, і він не буде невеликим.

Найпростіший спосіб потрапити в область, що отримати це з відбивачем і якщо низькі SLL є важливим питанням, ви можете розглянути питання про зняття канал.Просто альтернатива мікрополоскових масиву ви розглядаєте.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back