Як рахувати слова (англійською та китайською разом) в Excel?

S

sunnyfunghy

Guest
Приклад: 你 当时 见到 慨 景象 系 点 样 , Тінь Тінь-> 1 слова, але моє рішення: = Len (замінити (A1 ,",",""))- 1, але також розраховуємо "тінь" у шість слова, а не 1 слово, як вирішити? Будь ласка, допоможіть мені, будь ласка: плакати:

Я не знаю, що це може бути зроблено безпосередньо через осередок, але з VBA цілком можливо. Процес) Перерва осередки в масив рядків, що містить всі слова списку. наступним чином: wordSplitedarray (0) = "你 当时 见到 慨 景象 系 点 样 " wordSplitedarray (1) = "тінь" B) [Excel виробити] запустити код функції, щоб побачити, якщо перший пусковий характер повертається в Юнікод , повернеться 63 для Unicode тестування з комірки: осередок = код ("你 当时 见到 慨 景象 系 点 样 ") = 63! [VBA виробити] Виконати таку команду в кожній петлі перевірити перший символ, знаходиться в діапазоні від англійської чи не C) це означає, що не повинні враховуватися як англійське слово Далі ясно Слідуйте за цієї, можуть дати вам ідеї. [URL = http://www.eggheadcafe.com/software/aspnet/34138789/parse-cell-contents-to-new-columns.aspx] Parse вміст комірки для нових стовпців в Excel листа [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back