Як підтвердити W / L це МОН-транзистор

W

wjx197733

Guest
Привіт всім, я нова людина дизайн аналогових схем.

У ці дні я дизайн простий О.П., як ви можете бачити у додатку.Основним параметром ФП:
VDD = 5V, SR> = 10V/ľs (CL = 5pF), F-3dB> = 100kHz (CL = 5pF), невелике посилення сигналу 100V / V, 1V <= ICMR <= 4.5V, і Pdiss <= 1 мВт.Використовувати параметри KN = 110ľA/V2, КП = 50ľA/V2, ВТН = 0.7В, VTP =- 0.7В,
λN = 0.04V-1 і λP = 0,05-1.

W / L з самих MOS була підтверджена, але підтверджують Вт / л M8 так складно для мене.якщо я заміню M8 по поточних socrce, там немає жодних проблем, так що я думаю, з / л найбільш Мос rignt.

Як дизайн з / л M8?допоможіть мені, будь ласка!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я не міг бачити будь-який M8 у вашій схемі ... Ви можете перевірити це?

Я думаю, що це не M8, але M7, тому що в мене таке питання.

M3 і M4 відігравати певну роль в:
1) Частотна характеристика: вони вводять дублети.GBW дав вам, я річ дублет представлений M3 / 4 з'явиться після фути можна вивести максимальну W * L
2) PSRR: у вас немає якого-небудь вказівки
3) Прибуток: DC посилення gm1 / (gd1 gd4).Це дасть вам мінімальний L
4) Шум: це дає вам мінімальну W * L
5) Зміщення: це дає вам мінімальну W * L, а також мінімальні L

Продовжувати аналіз з іншим параметрам у вас є.

Ця процедура дасть вам як resuslt простору прийнятних рішень.

Ну, якщо це M7, то воно не працює як джерело струму.У самому справі, як зараз, кожен з M6 і М7, працює з VGS = 2.5V і М5 теж.Але ви хочете, щоб нижня межа ICMR бути 1V і якщо так, то M5 вже в лінійній (омічний) режимі, який не є гарним.Якщо ви наполягаєте на такий спосіб bising потрібно змінити розмір M7.Ви знаєте, поточний і розмір M6 - розрахувати Vgs6.Тоді Vgs7 = Vdd-Vgs6 і Vsb7 дорівнює Vgs6 - використовуйте її для розрахунку Вт з M7.Потім зі струмом, Vgs7 і VT7 розрахунку з / л

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back