Як підключити екранований кабель?

S

seyyah

Guest
Я-рухового апарату з оптичним датчиком. У мене є дві дошки. Одним з них є контроль дошки та іншої плати харчування. Ці дошки з'єднуються через плоский кабель, який є 20-25см. Без кодер знаходиться в роботі, все, здається, добре. Але коли він знаходиться в експлуатації, вихід до двигуна впливає. Це відбувається, навіть якщо я повністю ізолювати енкодера. Тоді я suspicous що імпульсів датчика впливають на це 20-25 см довжиною кабелю від повітря. Я буду зменшити цей кабель як по можливості як я можу. Але до цього, я планую використовувати екранований кабель, як для зв'язку енкодера і кабель між дошками. Що я задаюся питанням, як буде я підключити екранований кабель або яким я підключити його до землі? Які землі я повинен підключити його і з якого боку від нього? Якщо будь-які інші пропозиції з даної проблеми я ціную це теж. Дякуємо.

Спробуйте зробити наступне: - запустити екрановані проводи від поворотного перемикача в кручених пар обмежити прямі ефекти антени лінії .. - Наземний сигнал загальної проводки в одній точці і, якщо можливо, з плаваючою точкою цьому грунті від Землі .. - Підключити всі щити на Землю (ПЕ) на одному кінці, щоб осушити індукованого напруги .. З повагою, IanP

Коли я підключити землю на землю, вона погіршилася ситуація. Коли я підключити кабель екрану до його власної землі. Це змусило трохи краще. Я не міг вирішити проблему, і це змусило мене з розуму. Я хочу миру без шуму: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back