Як програмувати 8051 MCU

I

isrish

Guest
Я недавно отримати зразки від TI cc2510 2.4Ghz trancevier.It має 8051 MCU.How зробити програму я його? Я новачок в 8051.is які-програміст DIY?

Які IDE ви використовуєте. Ви мали на увазі, що ви отримали контролер або повний комплект. Якщо ви отримуєте повний комплект, то ви б також отримати приклади приклади коду з цим. В іншому випадку ви повинні пройти інформаційному листку, і програми управління.

Я отримую не комплект, але ІМС з QFN48 Packaging.It повинен бути запрограмований як і інші MCU. Я не знаю, як це може бути програма і програмування плати доступні.

і повинна використовувати програміст deviec до програми 8051 сімей, таких як superproL + І, з вартість становить 180 $

Я прочитав Texas Instruments флеш програміста Керівництво користувача і 8051 MCU в CC2510 можна запрограмувати за допомогою SPI-подібний двухпроводной інтерфейс, що складається з двунаправленного Debug даних (P2_1) і Debug Годинники (P2_2) введення PIN-коду. Я eZ430-F2013 інструмент розвитку, який можна запрограмувати пристрій за допомогою двухпроводной інтерфейс, який називається spybi-провід. Чи можу я використовувати це, щоб інструмент для програми cc2510?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back