Як програма для повороту 3-контактний DC мотор сервоприводу у боротьбі годинниковою стрілкою напрями використання Keil

C

cyanpraveen

Guest
Привіт, друзі, я використовую AT 89s52 μcontroller для керування 3-контактний DC мотор сервоприводу. Тепер проблема я не можу вільно обертатися за годинниковою стрілкою двигуна в боротьбі. так будь-який люб'язно допомогти мені, як програмувати в Keil IDE для повороту двигуна в боротьбі тактового імпульсу направлення на час 18 мс і час відключення 2 мс. ТКС у ADV хлопців

Привіт, припускаючи, "3-контактний DC мотор сервоприводу" означає класичний серво RC, ваш сигнал управління мають бути: - період 20 мс - позитивний імпульс 1US до 2uS - 1,5 = нас нейтральний (у центрі) - 1US максимальна анти clockvise - 2uS часовий максимум Цей сигнал може породжується PWM (таймер) блоку або програмного забезпечення. Якщо це не RC серво, будь ласка, вказати, які серводвигуна. З повагою Павло.

тримати ж таблиці істинності, яке використовувалося для прямому напрямку, і зміна послідовності обертання .....

Перевірити цю посилання для основи серво RC. [URL = http://www.servocity.com/html/how_do_servos_work_.html] Як сервоприводи роботи? [/URL] Зверніть увагу, що передбачається, що центральна точка на серво 1,5 мс, але я знаю, на 1 виробника де це 1.52ms.

спасибі за пропозицію ур ... але я не використовую будь-яку таблицю істинності для обертання. Це Wat я ве зробити. кол + +; {якщо (кількість == 1) {LED1 = 0; TH0 = 0xb8 / / BF33 КНО TL0 = 0x5c / / B85C CW TR0 = 1; кол + +; / / Timedelay (5000);}, якщо (кількість == 2) {LED1 = 1; TH0 = 0xFF; TL0 = 0xA4; TR0 = 1; кол + +;, роблячи це, я можу вільно обертатися за годинниковою стрілкою. але, повторюючи те саме, збільшуючи кількість не можу я в змозі досягти проти годинникової

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back