Як представляють 100 Ом резистор в симулятор Є.?

K

kent81

Guest
В даний час я використанням Microwave Office, хто може розповісти, як представляти 100 Ом резистор в симулятор Pls ЕМ?

Спасибі

Привіт, kent81
якщо ви хочете, щоб модель опору в MWO, одним зі способів є те, що ви малюєте прямокутник Є. навколишнього середовища і клацніть правою кнопкою миші по ньому і слідувати> Змінити форму реквізит> Диригент Matrial> Новий Matrial і ви можете давати опір вашому листі.

Я додається відповідний розділ допомагають MWO для отримання додаткової інформації.

Я сподіваюся, це буде корисним

Якщо у вас є тренажер Є. AWR, що включає в себе можливості для зв'язку з Sonnet.Ви навіть можете використовувати вільний SonnetLite (www.sonnetsoftware.com) з AWR інтерфейс.Це тільки обмежений розмір завдання, немає тайм-аут.Коли ви приносите до SonnetLite панелі завдань, натисніть на керівництва, приклади, RES400 або RES500 для розробили резистор приклад.Ці файли можуть бути завантажені в Sonnet за допомогою одного кліка.

Це займе близько 5 хвилин, щоб встановити SonnetLite.Що ще 5 хвилин, ви можете запустити приклад.Дотримуйтесь Tuturial, і ви будете практично експертів приблизно 45 хвилин.(Я працюю на Sonnet.)

До речі, це моя думка, що крос-сумісність, як продавець тепер це абсолютно необхідно, щоб комерційний успіх рамках постачальників у НВЧ-поле, навіть при наявності певної конкуренції між постачальниками.Sonnet активно і рішуче підтримувати AWR, Agilent, Eagleware і Cadence в розвиваються вельми просунутий інтерфейс для відповідних структур.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back