Як правильно зробити чіп планування статі?

Q

quaternion

Guest
Я новачок в області макета. Я хочу знати, як різні частини аналогової системи розташовуються на кремнієвій області. Якщо, наприклад, кожній частині привласнюється певний ділянку, яка квадратних це відходи кремнію області і якщо кожному з них призначається фіксована область, яка може бути прямокутник так, це буде важко для оптимізації галузі використання. І в обох випадках продуктивність системи буде залежати від різних позиціонування і розмірність різних частинах системи. Хто відповідає за прийняття таких заходів вони аналогових дизайнерів різних частин? І як? І я хочу знати, що про управління живленням різних частин, наприклад, як регулюючі органи могли б бути організовані різні частини системи? Будь ласка, уточніть їх для мене, або порекомендувати хороший короткої довідки.

Просто, щоб не вводити ж знову і знову, зробити пошук по цьому ж форумі про Floorplanning, я пам'ятаю, по крайней мере 2 або 3 теми, де я дав свої коментарі та рекомендації щодо аналогового Floorplanning чіпів. Крім того, я рекомендував би вам прочитати книгу Алан Хастінгс Мистецтво аналогового макета, вона має деякі цікаві відомості Floorplanning і, якщо ви новачок, це "повинно читати" ...

Прошу вибачення, я зробив швидкий пошук і думав, що більша частина дискусій поверсі планування про цифрові планування статі. Після деякого пошуку як і раніше це питання залишається. [Цитата = кватерніони], наприклад, як регулюючі органи могли б бути організовані різні частини системи? [/ Цитата] Спеціально якщо регулятори поставляємо цифрові й аналогові блоки (шуми і безшумні блоки).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back