Як правильно вибрати потенціометри

R

robertrobert905

Guest
Привіт я роблю велосипед з ручкою потенціометра додається до нього так, що потенціометр буде обертатися з ручкою і потенціометр буде в змозі сказати мені, що напрямок кермо повертається. Потенціометр буде оснащений USB від комп'ютера або акумулятор (5 - 9 V, не знаючи ще немає) я пішов в Конденсатори, щоб купити їх, але Є так багато параметрів, щоб вибрати з, я не знаю, що шукати. [URL = http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Cat=262965] Ротарі - Лінійні | Digi-Key [/URL] Ось кілька параметрів, що мені потрібна допомога з: опір, обертання , число витків і температурний коефіцієнт. Наприклад, в моїй заяві, де моєю метою є, щоб мати можливість читати точно значення горщик так що я знаю, в якому напрямку і під яким кутом кермо, що опір я повинен вибрати?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 3:49 ---------- Попереднє повідомлення було о 03:45 ----------</span></span>
моєї теорії опору значення, що чим вище опір банк, тим більше змін я отримаю за свої вихідної напруги, коли я переходжу горщик, це зробить мої свідчення більш точними.

привіт я думаю, ви повинні спершу завершити параметри програми, наприклад, скільки поворотів вашого велосипеда ручка дозволили зробити. температур, в якій ланцюг працювати. Що стосується значення я вважаю, що це буде залежати від способу ви вимірюєте опір. 8)

Привіт спасибі за відповідь. обертання буде обмежено макс 300 градусів, так що я думаю, одне свою чергу, повинно бути краще. Наскільки я розумію, що якщо це 2 Регулюють горщик, це означає, що опір банк буде варіюватися від 0 до макс коли ви включаєте його 2x оточень. Що стосується температури він буде в кімнатній температурі, так що від 10 до 30 градусів celcius. але що це означає або те, що застосування стор / хв / C? Нарешті на значення опору, ми вимірюємо вихідної напруги. Таким чином, ми батареї в якості джерела живлення, ми вставляємо горщик і заходи вихідної напруги

привіт я згоден, що 2 Потенціометр буде краще. характеристики потенціометра температура не буде турбувати вас багато в поточному проекті. використовувати АЦП для вимірювання напруги на потенціометр склоочисників калібрування крайнє ліве положення, вкрай правих, і центральне положення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back