Як посилити ємність

S

svensl

Guest
Здравствуйте,

Чи є спосіб посилити змін до ємності?Розглянемо, наприклад, конденсатор, який змінює свої ємності під тиском, наприклад.Конденсатор буде мати ємність центру, а потім дуже мале відхилення навколо нього у зв'язку з різними тисками.Проблема в тому, що відхилення дуже малий і схема, в якій я хочу використовувати тиск залежать конденсатора не досить чутливим, щоб забрати цю хвилину зміні ємності.Чи є спосіб посилити тільки відхилення в ємності?Знову ж таки, я не хочу, щоб посилити центр ємності як це вже велика, мені просто потрібно підсилюватися значення для відхилення.

Спасибі,
Sven

ємності не може бути посилений.тільки напруги і струми можна зробити за допомогою підсилювачів, у свою чергу одержують ті речі, від джерел постійного струму.Так що якщо в хочете мати більш Cap.U SHD більше cap.in чи іншій формі.без перерви на обід для вільного мій друг.

замість того щоб дивитися на зміни в шапці., Яка хвилину, ви можете подивитися на зміну напруги на що, і що δV може бути посилений обачно.Ви можете піти на Уїтстона мережу з конденсаторами, як торгівля зброєю.

venkateshr запропонував "Уїтстона мережу з конденсаторами, як зброя".
Інша назва, яка "ємність міст".Пошук в Google.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back