Як поліпшити INL конвеєрних АЦП

W

WDD

Guest
Привіт, хлопці,
У роботі наводяться результати випробувань моє АЦП, DNL і є INL
DNL:-0.5LSB 0.5LSB
INL:-2.5LSB 2.5LSB
Як ви можете бачити, INL гірше.Але я знаю мало
механізми INL, може хто-небудь дати деякі поради?

Thx багато,
Кращі Regrads,
WDD

Я припускаю, що ви робите більш ніж один етап.Постарайтеся, щоб розробити перший етап з таким менше помилок, наскільки це можливо.Дивіться, якщо у вас є правильний напруги ведення і дивіться висновок на першому етапі, і лише потім приступити.
Хорошим трубопроводу АЦП має INL <0.5LSB.

Є ряд механізмів, які відбуваються INL помилки в конвеєрних АЦП (невідповідність у конденсаторах, операційні підсилювачі та отримати дозволи помилок, бідні покоління Vref, ....).Я пропоную вам Search Деякі PhD / MSC дисертацію по мережі (це з тим багато наявні посилання).

Що ви повинні зробити, перед проектуванням ADC, мала розібратися в усіх цих явищ і отримання специфікацій для трубопроводу етапів.Наприклад Який вибрати коефіцієнт посилення операційних підсилювачів?Як ви розмірів конденсаторів?

Я думаю, що вирішити ваші проблеми, ви повинні розуміти лінійності обмежень архітектури, щоб зрозуміти, що ви повинні змінити дизайн ....

Але, якщо ви хочете допомогти, було б непогано опублікувати подробиці про архітектуру Ви використовували, АЦП специфікації (дозвіл, FS, FIN), показує зображення з результатами тесту ...Лі результати покращаться, якщо ви нижнього плавця або FS?

Привіт

PS: zenisle, ви не знаєте, що ви говорите про

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back