Як поліпшити лінійність ОУ?

M

mlkang

Guest
Привіт всім, Як поліпшити лінійність операційного amp.I думаю, не повинно бути багато методів, але я не знаю, це ясно. Будь-яка людина може показати мені, методи, використовувані зазвичай? Або якийсь папір про це нам. THX

[Цитата = mlkang] Привіт всім, Як поліпшити лінійність операційного amp.I думаю, не повинно бути багато методів, але я не знаю, це ясно. Будь-яка людина може показати мені, методи, використовувані зазвичай? Або якийсь папір про це нам. THX [/ цитата] я думаю, 2 способу може допомогти: 1. Завдяки негативного зворотного зв'язку, уявити більш лінійність ОУ. 2. Переконайтеся, що при дизайні opmap, поточне дзеркало знаходиться у співвідношенні.

На першому Все, що вам tranasistors повинні бути в насиченості. Номери для lineriaty викликаних зміною вихідного опору транзистора. Це відбувається навіть транзистор в насиченні. Бо MOS має довжину модуляції ефекту. Як сумно surianova, ви щогли використовувати місцеві зворотного зв'язку для стабілізації роботи пунктів. Вихідний каскад додано багато не-lineriaty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back