Як поліпшити влади області та затримки стандартних елементів?

S

Sahil

Guest
привіт ....................
будь-який орган може сказати мені, що як я можу покращити влади області та затримка стандартні осередку, як шльопанці і засувок.і що МКС responsebilities стандартних інженер розвитку бібліотечної справи клітини.
Plz допомагати мене

Ну, в стандартній комірці на основі дизайну, розміри стандартних елементів встановлюються.Наприклад, стандартний інвертор осередок буде мати ширину осередку 12λ і осередки висотою 20λ.Ви не можете перевищити ці правила.Вони сконструйовані таким як спосіб скорочення області, а також затримки.Оскільки площа зведено до мінімуму, також отримує затримки мінімізуються завдяки меншій металу для міжз'єднань.Таким чином, області та затримки проблеми піклуватися.

Для конкретної технології, споживання енергії буде відомо.Як ви знаєте, в ckts CMOS, основні споживання електроенергії в споживанні потужності динамічний.Але ви також повинні взяти до уваги, струм витоку і інших чинників.

Загалом, стандартні осередку заснована конструкція використовується для зменшення області дизайну, а також для розробки повторного використання.Це робить фізичну частина дизайну чіпі легше, а також скоротити час виходу на ринок.Крім того, оскільки осередку бібліотеки забезпечується виготовлення будинку, коли дизайн робиться за допомогою цих бібліотек, він приймає їх у більш короткий термін здійснити на кремній, а також всі параметри вже відомі.

Thnak вам спасибі за відповідь ....
Наскільки я розумію, що ми можемо мінімізувати затримки шляхом зведення до мінімуму області, а споживання електроенергії reducecing напруги і ємності навантаження.Але найголовніше оптимізації ще не зробили .......... терміни Plz скажіть мені, як я можу контролювати встановлення часу, провести час, час наростання, час спаду з метою задоволення конкретних специфікацій у разі клямки і fipflops .

thakyou
З повагою
Сахіль

встановлення часу, провести час не мають сенсу для нормальної стандартної комірки,
що ви повинні розглянути, затримка розповсюдження сигналу, вихід час наростання і спаду, ви можете налаштувати W / L транзисторів, схема структури і скорочення внутрішніх кришки для їх оптимізації.
ви можете посилатися на цифрових інтегральних схем
Дизайн перспектива (Senond Edition)

Всі привіт .........
Спасибо большое за відповідь ........?
Я повинен розробити стандартну бібліотеку клітини і я не Нч великий досвід, тому я потребую допомоги від вас людей.
Припустимо, я ХВ для розробки макета тригера осередку так, що ті речі, які я буду Нч мати на увазі й те, що р особливої уваги.

чекаючи на допомогу з боку ур

що стосується
Сахіль

Завжди тримати стільниковий характеристиці як останній інстанції.

Бібліотека постачальника завжди можна зробити краще, ніж ви, хоча параметр досить консервативні у разі порушення процесу і виходу.

поруч, ці figurs отримані з більш ніж SPICE інструментів, але насправді чіп результати тесту.

Цитата:

Завжди тримати стільниковий характеристиці як останній інстанції.Бібліотека постачальника завжди можна зробити краще, ніж ви, хоча параметр досить консервативні у разі порушення процесу і виходу.

vlsi_whiz пише:

Ну, в стандартній комірці на основі дизайну, розміри стандартних елементів встановлюються.
Наприклад, стандартний інвертор осередок буде мати ширину осередку 12λ і осередки висотою 20λ.
Ви не можете перевищити ці правила.

Наскільки я знаю, в клітці висоті std.cell Lib фіксується і ширина осередку може змінюватися ..

У самій Lib Є багато різновидів.
Наприклад:
Високошвидкісний
Висока щільність
Висока продуктивність подібне.

Ваше питання тільки на схемі конструкції або ви хочете знати, фізичний аспект Esign теж ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back