Як покращити продуктивність мікроконтролерів?

N

nhashemi

Guest
Привіт всім, ви знаєте, як ми можемо покращити продуктивність різних мікроконтролерів? Я маю на увазі Є деякі методи, такі як труби накладки, які допомагають мікроконтроллер працювати краще, ніж інші роду. Заздалегідь дякую: D

Я думаю, що підвищення ефективності це те, що ви можете дізнатися з вашим вимогою. Подібно до цього, якщо ви хочете, щоб ваші UC виконувати швидше використати більш високі CLK 20-40МГц. Використання логіки, що він буде виконувати з меншою кількістю часу для виконання. Асамблея мови завжди краще для швидкого виконання. Пайп-Лайн-то внутрішнього у всіх мікроконтролерів який RISC процесом. Там 3 рівень виконання відбувається вибірка, декодування і Execute. З повагою Chanchal

як у моєму зрозуміти про свою проблему ви не можете поліпшити продуктивність, як UC трубопроводу, але ви можете перемкнутися на асемблері для швидкого виконати, але для цього ви повинні відповідати, що ОК може працювати або не на необхідну частоту. І трубопровід різні речі він може бути 3/4/5 етапі трубопровід, і це в населених перо UC як ARM від Філпс

Ну, г два основні шляхи поліпшення роботи: 1) Поліпшення внутрішньої архітектури процесора, який є фіксованою раз чіп Si виробництва. 2) Збільшення годин або робочу частоту процесора. Знову розсіює потужність збільшиться в залежності від частоти ......... Так що ми з вами повинні вирішити ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back