Як повернутися із заслання JTAG Альтера SLC84-7128-10

D

dvp8

Guest
Шановні,

У мене є 7128-10-SLC84 з лініями JTAG раніше запрограмовані, як введення / виводуЯ не можу Доступ до пристрою з моєю ByteBlaster.Anobody чи знати, як відновити оригінальний порту JTAG.
Спасибо за ваш час і вашу допомогу,
Все найкраще,

Домінік

IMHO тільки паралельно з програмістом.Спробуйте знайти програміста, що підтримка сім'ї MAX7000 модель без JTAG.

Чи є хто-небудь знає, як побудувати просту схему, щоб відновити JTAG шпильки?Я не можу знайти якого-небудь паралельного алгоритму для видалення / програми чіпа в сайт Max70000's.

Epegic пише:

Чи є хто-небудь знає, як побудувати просту схему, щоб відновити JTAG шпильки?
Я не можу знайти якого-небудь паралельного алгоритму для видалення / програми чіпа в сайт Max70000's.

Подивіться на Advantech LabTool 48 паралельних програміст. [/ QUOTE]

Ви мали на увазі, що я можу їсти схема схема LabTool48 де-небудь?

Epegic пише:

Подивіться на Advantech LabTool 48 паралельних програміст.

Здравствуйте,

Є (простий) Схематично це зробити?Advantech LabTool 48 паралельних програміста дороге обладнання, і я не один.У мене є старий ALL03, відьма не приймає 7128SLC84.
Хто-небудь може мені допомогти?
Велике спасибі за час,
Все найкраще

Домінік

Спробуйте знайти людину, що є кращого програміста на роботі / вдома, кілька місяців тому я шукав інтернет для уточнення програмування max7000 без JTAG, без особливого успіху.

Шановні,

У мене є Labtool48 які беруть Max7128S.Я збудував адаптер plcc84, але зараз, мені потрібно файл у програмі Макс, з тим щоб відновити порту JTAG (насправді, для відновлення початкового програмування фабрики).Є хтось є цей файл?
Велике спасибі за вашу допомогу, мають приємний уік-енду,

Домінік

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back