Як побудувати 3D діаграма спрямованості?

I

irfan1

Guest
Я намагаюся побудувати 3D діаграма спрямованості. Я маю на увазі 3D полярних координатах. Хто-небудь знає будь-яке програмне забезпечення, що може це зробити?

HFSS може це зробити. Ви можете вибрати 3D ділянку, наприклад, Е, Н, посилення, і так далі.

робить HFSS є окрема утиліта для побудови діаграм? У мене є дані вимірювань, і я хочу побудувати його. У колонках. Тета, Пхі. / Потужність. Я хочу побудувати ці дані в 3D полярних координатах, як один MWS або HFSS робить

і можна просто експортувати ур даних у будь-який формат файлу даних, а також через MATLAB і може зробити це легко

Побудова полярних моделей у Matlab можна було б довести дуже складно;) Matlab перетворює негативні числа в positive/180phase ... 2D полярні моделі повинні бути ретельно перетвориться перед побудовою ... Крім того, 3D-моделей полярних неможливе Matlab ... Ви повинні перетворити в XYZ точки даних, а потім ділянку з 'Прибій' або 'сітки' команди ... Це може бути дуже дратує при роботі з тисячами даних точок (360X180) ... Mogwai.

Я повинен погодитися з вами після багато спроба з MATLAB. Цікаво, якщо є інші, більш корисні побудови програмного забезпечення для цієї мети (3D полярних ділянок діаграм)

Не можна сказати, що неможливо хлопці як і сказати! У всякому разі, якщо неможливо 4 U, а потім використовувати (Gnuplot), це effeceint альтернативні і вільні відомого програмного забезпечення

Проблема не 2D картини випромінювання. Ось легкий, майже будь-яка програма може обробляти 2D полярних координатах. Але 3D полярних ділянка не дуже легко, як ви говорите.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back