Як побудувати розумний 14A 24v акумулятор зарядний пристрій

P

Pboshoff

Guest
Можна annyone допомогти мені з діаграмами, як будувати розумні акумулятор зарядний пристрій, що перетворення змінного струму 240V до 24 Atleast 14
Останній раз редагувався Pboshoff по 3 лютого 2010 21:25; редагувалось 1 раз в загальній складності

Я не впевнений, який акумулятор ви берете.Ви маєте на увазі харчування замість цього?
У всякому разі, це хороша посилання ви можете почати з http://circuitdiagram.net/electronic/power-electronics
-
Амр Алі
www.embedded-tips.blogspot.com

Привіт

Зарядний пристрій, залежить від типу акумулятора хімії ви хочете доручити

Є багато методів для зарядки акумуляторів: як постійного струму, імпульсний струм і т.д.

Який тип акумулятора ви використовуєте?

Всього хорошого

Бобі

У вас є кілька варіантів тут, але у мене є кілька питань:

1.) Які акумулятора хімії ви шукаєте для зарядки?
2.) Що ви маєте на увазі під розумний?

Будь-яка схема ви придумали буде включати AC -> ланцюга постійного струму, вони доступні як повні готових одиниць ака цегли або блоків живлення.Це займе ваш 240VAC і вихід постійного струму.Можливо, ви можете що-то в 30VDC / 20A діапазон потужності (але буде змінюватися в залежності від ефективності зарядний пристрій).

Звідти ви можете створити підлозі дискретної схеми з нуля або використовувати компаратора з полиці зарядний IC.Подивіться на Бк серії ТІ наприклад.Лінійні технологій і, можливо, Максим, можливо, рішенням.Але це сильно залежить від хімії.Провідні кислоти легко розробляти з зарядним пристроєм для Li-Ion і NiMh мають однакову складним і небезпечним, якщо ви не знаєте, що ви робите.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back